Saturday, December 9, 2023
HemNFL"We Have to Have This Year": Desperat Jerry Jones gör en stor...

“We Have to Have This Year”: Desperat Jerry Jones gör en stor uppenbarelse om Odell Beckham Jr. telefonsamtal mitt i Miami Plane Issue

Odell Beckham Jr. närmar sig sin nästa NFL-serie och det kan vara vem som helst. Den tidigare Rams breda receivern har öst i åtanke. Med Cowboys och Giants som leder loppet om OBJ, har Buffalo Bills också gått med i tävlingen. Dallas-ägaren Jerry Jones är dock fast besluten att ta hem det ytterligare offensiva hotet.

Miljardärsägaren, presidenten och GM för Cowboys, Jerry Jones, pratade med 105.3 The Fan Radio. Där gjorde Jerry Jones klart att han vill ha bredmottagaren i Dallas med stjärnan på hjälmen. Odell Beckham Jr. kan ansluta sig till ett potentiellt Super Bowl-vinnande lag och Jerry Jones vet att det var för länge sedan en mästerskapsring.

DYK DYPARE

“Vi måste ha i år. Det är väldigt viktigt. De saker vi gör för att få honom att påverka i år. Det här året måste vara en stor del av det, säger Jones. “Vi har, i mitt sinne, nästan hela showen framför oss.” Dallas Cowboys kan vara ett legitimt dubbelt hot när det gäller att ta emot och påskynda brott enligt Jones. Och Super Bowl LVI-mästaren Odell Beckham Jr. är den saknade pusselbiten för America’s Team.

Odell Beckham Jr.s senaste flygplatsbråk ändrar inte Jerry Jones uppfattning

Odell Beckham Jr. free agency sagan har tagit upp mycket av utrymmet på sociala medier på sistone. Saker och ting tog dock en ny vändning när OBJ var i nyheterna för att ha blivit ombedd att lämna ett American Airlines-flyg på grund av olämpligt beteende med skötarna och vägran att bära säkerhetsbältet. Den breda mottagaren tog till Twitter för att uttrycka sin frustration över hela händelsen. “Aldrig i mitt liv har jag upplevt vad som just hände mig… jag har sett allt…” twittrade 2x All-Pro-mottagaren.

Jerry Jones är inte bekymrad över Miami-flygplatsen utan mer om att Odell Beckham Jr. håller sin hälsa och kondition. Bredmottagaren har plågats av skador de senaste tre åren och har varit ur spelet sedan Super Bowl LVI-matchen mot Cincinnati Bengals. OBJ hade en TD i det vinnande mästerskapsspelet. Han rev dock sönder sitt korsband senare på kvällen. Under de senaste 3 NFL-säsongerna har Beckham mindre än 400 yards att ta emot varje år på att spendera de flesta matcherna på skadereserv.

Dallas Cowboys kan bli en av de häftigaste offensiva kraftpaketen i NFL om OBJ ansluter sig till dem. Beckham kommer att fylla tomrummet efter Amari Coopers avgång och kommer att vara det perfekta mottagande komplementet till Dak Prescott, CeeDee Lamb och Michael Gallup. RB Tony Pollard har också en säsong att minnas och var veckans offensiva spelare i NFC efter 40-3 dominansen av Minnesota Vikings i vecka 11. Kommer Odell att gå för ett långtidskontrakt hos NY Giants eller för sin andra ring i Dallas?

RELATED ARTICLES

Mest populär