Wednesday, February 28, 2024
HemNFL"We Going to a Funeral": Trent Williams blir uppriktig om 49ers 'Killer'-tänk...

“We Going to a Funeral”: Trent Williams blir uppriktig om 49ers ‘Killer’-tänk som går in i Eagles Clash

Den offensiva tacklingen av San Francisco 49ers Trent Williams har avslöjat hur det kändes mot Philadelphia Eagles. En av de dominerande krafterna under NFL-säsongen 2023, Eagles är de första utmanarna i NFC-konferensen. Innan matchen mot 49ers hade Eagles bara medgett en förlust under hela sin säsong, men den situationen har sedan förändrats.

Amerikas favoritvideo idag

Trent Williams har nu delat hur det var att gå mot Eagles. Rivaliteten som började med trash talk under lågsäsong och spännande matchups, slutade med att 49ers gav Eagles sin andra nederlag för säsongen. Oavsett vilket var det en skrämmande affär och nu har Trent Williams öppnat upp om hur det kändes att möta ett lag med det oklanderliga rekordet.

Trent Williams är uppriktig

Inuti NFL delade Twitter-kontot en video med Trent Williams som lyfter fram hans tankesätt före matchen mot Eagles. Williams som ger styrka till 49ers offensiva aspekt avslöjade för sina fans att det kändes som att han skulle på en begravning. Han ville gå in med ett aggressivt tänk från början.

Williams sa: “För ett par veckor sedan. Jag visste redan att jag skulle komma helt svart. Nu visste jag att det skulle bli min tankegång. Mitt tankesätt skulle vara, du vet, det är dags att döda. Vi ska på en begravning så det är helt galet. Jag diskuterade inte det med någon annan och det råkade bara vara så att du vet, andra killar i laget kände på samma sätt och det var en sådan slump.”

Efter segern sitter 49ers på plats i NFC West-divisionen. Medan Eagles toppar NFC East. Båda dessa lag är topputmanare i slutspelet. Men matchen mellan dessa lag var en enkel seger för 49ers.

Eagles vs 49ers

I en häftig match mellan San Francisco 49ers och Philadelphia Eagles, satte Deebo Samuels trash talk före matchen en imponerande prestation som såg till att 49ers säkrade en seger med ställningen 42-19. Samuel, som hade taggat Eagles som sitt “mest hatade” lag, backade upp sina ord genom att göra tre touchdowns. Dessutom kastade quarterbacken Brock Purdy för 314 yards och fyra touchdowns. Spelet innehöll också sex raka touchdown-innehav av 49ers, vilket var ett avgörande ögonblick i spelet.

Eagles hanterade skadan på sin quarterback Jalen Hurts, som kortvarigt kontrollerades för en hjärnskakning. Hurts återvände dock till spelplanen, men kunde inte säkerställa en seger för sitt lag. 49ers seger hämnades deras förlust i NFC-mästerskapet mot Eagles. Båda dessa lag är i en häpnadsväckande form. Under tiden, låt oss veta dina tankar om dessa team framåt.

RELATED ARTICLES

Mest populär