Sunday, December 3, 2023
HemOlympics"We Don't Get the Respect": Hockeylegenden Wayne Gretzkys dotter orsakade ett stort...

“We Don’t Get the Respect”: Hockeylegenden Wayne Gretzkys dotter orsakade ett stort uppståndelse inom golfgemenskapen över hennes kontroversiella tidningsomslag 2014

Wayne Gretzky behöver ingen formell introduktion. Efter att ha spelat 20 NHL-säsonger är Wayne en av de mest dekorerade ishockeyspelarna i historien. Den dominerade iskanten från 1979 till 1999 var hockeystjärnan en kraft att räkna med. Han ledde inte bara sitt lag till avgörande segrar utan tog även tag i rubrikerna.

Men redan 2014 var det inte Wayne som skapade rubrikerna. Hans dotter Paulina fångade sig själv bland åsikter på grund av en tidningsfotografering. Anledningar? Låt oss ta reda på!

Waynes dotter tog tag i rubrikerna av fel anledning

När Paulina Gretzky kom till omslaget till 2014 års Gold Digest-tidning var inte alla nöjda. Många spelare på LPG-turnén var upprörda. Många golfare var upprörda över tidningens val av att presentera Paulina på omslaget. Stacy Lewis, den dåvarande världens tredje rankade spelare, sa till USA Today att många av hennes kollegor var missnöjda med beslutet.

Paulina Gretzky Golf Digest-omslaget har upprört medlemmar av LPGA: http://t.co/CB2PmS0NwF pic.twitter.com/xiHt4LaLCd

— Yahoo Sports (@YahooSports) 4 april 2014

Wayne Gretzkys golfanslutning

Du kanske inte har sett hockeystjärnan med golfpinne, men hans golfanknytning kan inte förnekas. För de okunniga gifte sig Waynes dotter Paulina med hockeystoren Dustin Johnson. De två har varit förlovade sedan 2013. Tidigare i år knöt de två ihop.

De två träffades första gången 2009 under ett Pro-Am-evenemang. Paulina och Dustin delar två barn. Paulina började sin karriär som sångerska. Hennes första låt var “Jag kommer ihåg dig.” Hon fick också äran att sjunga den kanadensiska nationalsången vid Hockey World Cup 2004.

RELATED ARTICLES

Mest populär