Saturday, December 9, 2023
HemNBA"We Can't Catch a Break WTF": 3x NBA All-Star redo för säsongsdebut...

“We Can’t Catch a Break WTF”: 3x NBA All-Star redo för säsongsdebut på fredag ​​lämnar Lakers fans i misstro

Trefaldig NBA All-Star Khris Middleton ska enligt uppgift göra sin debut för säsongen 2022-2023. Middleton väntas återvända till banan från skada på fredag ​​mot Los Angeles Lakers. När nyheterna dök upp verkade det finnas en känsla av misstro bland Lakers-fansen, en av huvudorsakerna var Khris Middleton och Giannis Antetokounmpos exceptionella rekord.

Middleton gjorde 20,1 poäng, 5,4 returer och 5,4 assist per match förra säsongen, vilket gjorde honom till en nyckelspelare för Milwaukee Bucks. Under hela sin karriär har han spelat 651 matcher och gjort 17,1 poäng, 4,9 returer och 3,8 assist per match med en field goal-procent på 45,8. Han har dock återhämtat sig från en operation i vänster handled sedan juli.

LÄS DEN HÄR HISTORIEN: “This One Hurts”: Anthony Davis, LeBron James och NBA World i yttersta bestörtning över “Heartbreaker” på Buzzer vs Haliburton’s Pacers

Middletons comeback rapporterades först av NBA Insider Adrian Wojnarowski. Det verkar dock som om Lakers-fansen inte är nöjda. En av huvudorsakerna är att laget har haft en säsong full av upp- och nedgångar, och med Middletons återkomst till Bucks kan det bli svårt för LeBron James och co. En av fansen sa, “Vi kan inte ta en paus Wtf.”

ESPN-källor: Milwaukee Bucks All-Star-forward Khris Middleton planerar att göra sin säsongsdebut mot Los Angeles Lakers på fredag ​​(ESPN, 19:30 ET). Middleton har återhämtat sig från en operation på vänster handled i juli. The Bucks är 15-5, tvåa i öst.

— Adrian Wojnarowski (@wojespn) 1 december 2022

Här är några av reaktionerna från NBA Twitter:

Vi kan inte ta en paus Wtf

— Marcellus (@Mxrcellxs) 1 december 2022

Varför mot oss?… pic.twitter.com/FMfVgdBcHN

— Kev 🌪(För prisfältet) (@breakingdead1) 1 december 2022

Självklart mot lakarna pic.twitter.com/eXbkRVD2O3

— oldschool (@isnags_l) 1 december 2022

Varje lag i ligan behandlar att spela Lakers som om det är en NBA-finalmatch 7 😭 det börjar bli gammalt

— HawksRingSZN (@joedeertay5) 1 december 2022

självklart… det skulle vara emot lakers

— 𝐸𝓁𝒾𝒾𝒾 (optimistisk värmefläkt) (@_itzeliii_) 1 december 2022

DET ÄR ÖVER FÖR RESTEN AV LIGAN

— Leo🥷 (@GIANNIS34MVP_) 1 december 2022

Såra spelare när de ser Lakers. pic.twitter.com/inqWu4UQdN

— Richard Staple, BSN, RN🇯🇲 (@RichStapless) 1 december 2022

Middleton kommer tillbaka efter att ha behövt opereras i handleden under lågsäsongen i juli.

Vad gör Khris Middleton till ett hot mot Los Angeles Lakers?

Milwaukee Bucks sitter för närvarande på andra plats på Eastern Conference-tabellen med ett rekord på 15-5 hittills. Å andra sidan sitter Lakers på 13:e plats på tabellen i Western Conference med ett rekord på 8-12. En av de viktigaste anledningarna till Bucks framgång är deras dominerande offensiv. Och med Middletons närvaro i laget kommer det utan tvekan att ge mycket extra styrka till en redan stark laguppställning. Och kan samtidigt möjligen hjälpa till att ta av en del av belastningen från Giannis Antetokounmpo. “Greek Freak” har gjort över 30 poäng i var och en av sina senaste fem matcher.

Å andra sidan har Los Angeles Lakers nyckelbrister den här säsongen utan tvekan varit deras försvar. Och på fredag ​​när de kommer att möta Bucks, ska det bli intressant att se vilken strategi LeBron James och co. hittar på. Men för Bucks-fans är det glädjande nyheter och de kommer att hoppas att laget lägger till ytterligare en vinst och fortsätter sin nuvarande vinstsvit på tre matcher.

Hur tror du att Khris Middletons närvaro kommer att påverka spelet? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär