Tuesday, February 27, 2024
HemNFL"We Are the Hype": Jordan Seaton avslöjar relationsinsikter med Coach Prime som...

“We Are the Hype”: Jordan Seaton avslöjar relationsinsikter med Coach Prime som påverkar överföringsportalens beslut

Deion Sanders fick förmodligen “säsongens värvning” ombord med sin värvning av Jordan Seaton. Även om ynglingen spelade med lite och retade Colorado med ett Maryland-erbjudande, stannade hans hjärta alltid hos Buffs. När han fick 5K följare på sin YouTube-kanal efter att ha uppfyllt sin speciella julförfrågan, tog OL till plattformen för att dela en fascinerande insikt.

Amerikas favoritvideo idag

Jordan Seaton, den långe mavericken, svarade på några fansfrågor när han varvade ner på stranden. Den 5-stjärniga OL var tacksam för den kärlek och uppskattning som skjöts över honom. Han nämnde också sitt förhållande till Deion Sanders. Det var ett livsavgörande beslut som motiverade överföringen. Linjemannen ser fram emot att representera Buffs nästa säsong och har ett kraftfullt budskap till sin huvudtränare.

Seatons meddelande på fyra ord för Coach Prime inför säsongen 2024

Colorados senaste signatär bosätter sig i sitt nya hem och älskar att ta med kameran för några YouTube-videor. Nyligen, medan han filmade för en annan video, svarade han på några fansfrågor. Det inkluderade också OL:s relation till HC. Seaton svarade och sa: “Men ja, vi hade den här kopplingen beräknad till ett T. Så tro inte på hypen, men vi är hypen!”

Seaton anser att hans värvning och mötande till Buffs är bra för hans karriär. Dessutom krediterar han också sitt tillägg till laget till HC Deion Sanders. Han sa: “Jag får spela med den bästa tränaren och vara med mina bröder.” Seaton har också en grej för bling och älskar att bära smycken. Han gick nyligen på lite accessoarshopping med Shedeur Sanders och Chad Ochocinco.

Jordan Seatons dag ute med Shedeur och Chad

Buffs spelares besatthet av smycken är inte okänd. Deion älskade blingen medan han spelade, och det gjorde Shedeur också. Nu gick Seaton med i duon eftersom han också bär en kedja med JS-initialer inskrivna på hänget. Han gick med Shedeur och den tidigare WR Chad Johnson för att shoppa smycken i Miami.

Det är fantastiskt att Buffarna tar hand om sin nyaste rekryt och får honom att känna sig som hemma. Detta kommer dagar efter att Seaton blev inblandad i laget för säsongen 2024. Förhoppningsvis kan OL och QB bilda ett fantastiskt partnerskap som vinner dem många matcher för den kommande säsongen.

RELATED ARTICLES

Mest populär