Thursday, November 30, 2023
HemMLB"We Are Lucky to Have Him": Yankees Brian Cashman och Aaron Boone...

“We Are Lucky to Have Him”: Yankees Brian Cashman och Aaron Boone svämmar över av känslor när Gerrit Cole vinner Long Overdue Cy Young Award

Det var en katastrofal säsong för New York Yankees som helhet. Efter att ha börjat säsongen 2023 på topp, vacklade de dåligt för att förlora slutspel och World Series. Det hände efter att de tidigare mästarna slutade fyra i AL East. Men förnedringen kunde ha varit större om Gerrit Cole hade klivit upp för att leverera avgörande vinster och hjälpt Yanks att avsluta. Det var den avgörande insatsen från honom som höll laget igång, och det verkar som om världen har erkänt allt.

Noterbart är att stjärnkastaren har vunnit sitt första Cy Young Award. Det avslutade hans långa väntan på det dyrbara erkännandet sedan hans debut 2013. Med tanke på att den kom under en av de fattigaste säsongerna i Yankees historia har dess värde ökat. Orden från Brian Cashman och Aaron Boone har också bekräftat det, i ett gratulationsmeddelande som delas med allmänheten.

Ett uppskattningsbrev från Brian Cashman och Aaron Boone för CY Young Award-vinnaren Gerrit Cole

Det är en stor dag i Gerrit Coles liv, som fick sitt första Cy Young Award. Men det är inget bra för Pinstripes, som hade en dålig säsong. Orden från Brian Cashman och Aaron Boone har bekräftat det.

Noterbart, GM Cashman kallade honom en pitcher’s pitcher och sa, “Vi har tur som har honom.” Medan Boone sa att det var Coles hårda arbete, som gjorde det hela möjligt för honom.

RELATED ARTICLES

Mest populär