Friday, February 3, 2023
HemIce HockeyWayne Gretzkys 4,5 miljoner dollar i Florida-kontakt med GOATS of the Sporting...

Wayne Gretzkys 4,5 miljoner dollar i Florida-kontakt med GOATS of the Sporting World som Serena Williams, Tom Brady och Michael Jordan

Varje bröllop har en tradition att ge presenter till nygifta. Men familjen Gretzky har ett ganska intressant sätt att följa ritualen. Wayne Gretzky, som också är en intressent på 250 miljoner dollar, fick en gåva värd 4,5 miljoner dollar från sin svärson, Dustin Johnson, innan hans bröllop med Paulina. Det visade sig Dustins present, knöt Gretzky till några av de bästa idrottarna i sportvärlden.

Wayne Gretzkys dotter knöt knuten med golfaren Dustin Johnson, i april i år. Som en gåva före bröllopet presenterade golfaren en herrgård värd 4,5 miljoner dollar till sina svärföräldrar. Intressant nog gjorde Golfproffs vänliga gest “den store” till en invånare i ett elegant men ändå atletiskt område.

Är Michael Jordan, Tom Brady och Serena Williams Wayne Gretzkys grannar?

Paulina Gretzkys och golfaren Dustin Johnsons bröllopsklockor ringde tidigare i år. Det var inte det enda som tog upp rampljuset. DJ:s gest för sin svärfar, Wayne Gretzky, skapade snarare intressanta nyheter för rubrikerna.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Paulina Gretzky (@paulinagretzky)

Enligt rapporten sålde golfaren sitt hus i North Palm Beach till sina svärföräldrar, strax före sitt äktenskap med Paulina. Som ett resultat delar den 61-årige NHL-mästaren nu Palm Beach-kvarteret med några av de välrenommerade atleterna. Med tennisunderbarnet Serena Williams, NFL-legendaren Tom Brady och NBA-mästaren Michael Jordan delar Gretzky nu samma lokal.

Gretzkys 7169 kvadratmeter stora hem var värt 4,5 miljoner dollar och ligger på en 0,34 hektar stor tomt längs en kanal som leder till Intracoastal Waterway i Harbour Isle. Intressant nog är Harbor Isle en av de vackraste samhällena vid vattnet i Florida.

Bekvämligheter i Gretzkys nya hem i Florida

North Palm Beach House, på 853 Harbour Isle place är inrett med några av de bästa bekvämligheterna. Den har huvudsakligen fem sovrum, sex badrum, två halva badrum, en hiss, en pool och en brygga. Harbor Isle-huset i Florida är dock inte den enda fastigheten som “den store” äger. Han har också ett radhus i Alton-samhället i Palm Beach County, Florida.

Genom att sälja sin fristad i Florida uttryckte Dustin helt klart en ganska eftertänksam gest mot sina svärföräldrar. Familjen Gretzky stjäl alltid rampljuset med sina unika men ändå vänliga gester.

Titta på berättelse: Från Joe DiMaggio till Wayne Gretzky – Mest enastående statistiska prestationer i vår idrottshistoria

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär