Sunday, December 10, 2023
HemNFLWashingtons befälhavare möter utrustningsfel och kan inte duscha efter förlust mot jättar

Washingtons befälhavare möter utrustningsfel och kan inte duscha efter förlust mot jättar

New York Giants avslutade äntligen sin förlustserie, och Washington Commanders hjälpte dem att göra det. Matchen slutade 31-19 i Giants favör, vilket gav deras rekord till 3-8. Det är ett dystert rekord, men de kunde ta en vinst. Något annat hände, och nu kan befälhavarna inte tvätta bort sina förluster.

Uppenbarligen kunde lagen inte ta en paus efter matchens slut och det har att göra med FedEx Field-anläggningen. 4-7 Commanders har ytterligare ett problem på sin lista som lyckligtvis kan fixas och har ingenting att göra med en Super Bowl. En tweet från MLFootball delade något intressant efter att matchen var slut.

Spelare kan inte “städa” sig själva

Commanders and the Giants kunde inte ta en dusch efter matchen. Huvudvattenberedaren misslyckades, vilket hindrade laget från att slappna av efter matchen. Värmefelet påverkade vattentillförseln i omklädningsrum på fältnivå. Problemet kunde inte lösas utan att stänga av vattenförsörjningen till hela anläggningen; så lagen kunde inte städa sig själva.

Commanders fumlade spelet med flera omsättningar och avlyssningar. Dessa missöden slutade med att smutskasta det redan pinsamma rekordet som de har hittills under säsongen. NBC Washington kallade spelet “säsongens värsta nederlag” för Commanders och speciellt för Ron Rivera. Giants vann med en 3-strängad quarterback som lyckades få några seriösa yards i spelet.

Befälhavarna kunde inte blixtrar Giants QB Tommy DeVito, och han såg till att han tog chansen. Dessutom kunde befälhavarna inte ens tvätta bort sina besvikelser.

Kan CJ Stroud matcha Hall-of-Famer Jim Browns 66-åriga NFL MVP-rekord efter ännu en clutchvinst?

Befälhavarna trasslade till

Commanders QB blev avlyssnad 3 gånger i spelet och utöver det hade laget 6 turnovers. Dessa trassliga pjäser visade sig vara vändpunkten för befälhavarna. Det var vad DeVito utnyttjade. Han passerade 246 yards och fick 3 touchdowns i matchen. Han var den som hjälpte Giants att visa en viss förbättring mot Cowboys, där han passerade för 86 yards.

Befälhavarna fumlade till och med bollen på en returspark. Commanders QB gjorde allt han kunde, sprang till och med för en touchdown men togs ner. Han hade inte den bästa dagen som QB och blev utvald 3 gånger. Sam Howell fullbordade dock 31 av sina 45 pass. Han fick dock sparken 6 gånger i denna match. Befälhavarna kan behöva en översyn med tanke på hur NFL-lagen anställer och sparkar huvudtränare till vänster och höger. Ron Rivera kanske måste se upp för sitt jobb.

Vad tycker du om spelet? Låt oss veta nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär