Friday, December 8, 2023
HemUS Sports"Was Trying to Psyche My Father": Lou Ferrigno beskriver Arnold Schwarzeneggers listiga...

“Was Trying to Psyche My Father”: Lou Ferrigno beskriver Arnold Schwarzeneggers listiga planer i dokumentären, Pumping Iron, 1988

Den pensionerade kroppsbyggaren Lou Ferrigno är en av de största kroppsbyggarna. Inte bara bodybuilding, Lou var också känd för sin skådespelartalang. En av karriärens största höjdpunkter var hans försök att slå den legendariske Arnold Schwarzenegger. Det blev en höjdpunkt i dokumentären, Pumping Iron. 1988 gav Lou ett kvickt svar när han fick frågan om att vara psykad av Schwarzenegger.

Lou är känd för att ha spelat den populära Hulken i tv-serien The Incredible Hulk. Några av de andra filmerna av Ferrigno inkluderar Sinbad of the Seven Seas och Hercules. Han medverkade också i två sitcoms: The King of Queens och I Love You, Man.

Lou Ferrigno kommenterade att bli psykad av Arnold Schwarzenegger

Lou började hamna i rampljuset när han började delta i Mr. Olympia. I sitt tredje försök försökte han besegra Arnold Schwarzenegger. Det blev en höjdpunkt i dokumentären Pumping Iron från 1977. I en av scenerna berättar Arnold djupt om träning med Lou. Många spekulerade att scenen var ett försök av Schwarzenegger att psyka Lou.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Lou Ferrigno (@theofficiallouferrigno)

I en intervju med AM Los Angeles 1988 fick Lou frågan om Arnolds försök. Till detta svarade han;

“Jag tror inte att han gjorde mig riktigt upprörd. Jag tror att jag inte var redo. Han visste att han skulle vinna. Vi hade roligt men det är en del av vår personlighet. Vi njöt verkligen av det. Jag tror att han försökte psyka ut min far.”

Lou Ferrigno började styrketräna när han var 13. Som barn blev han mobbad för sin öroninflammation. Därmed började han läsa serietidningar baserade på Hercules och Steve Reeves, som han hämtade stor styrka från. Efter examen vann Lou sin första IFBB-titel, Mr. America, 1969. Efter det vann han Mr. Universe-titeln efter fyra år.

DYK DYPARE

Arnold Schwarzenegger var Lous största idol, och han ville desperat tävla med honom. Under mitten av 1970-talet gick det rykten om att Arnold snart skulle gå i pension. Vid den tiden hade Lou precis vunnit två IFBB-titlar. Han väntade dock inte eftersom han ville stå bredvid Arnold Schwarzenegger och därmed följde en av de största rivaliteterna inom bodybuilding.

RELATED ARTICLES

Mest populär