Wednesday, February 1, 2023
HemOlympics"Was So Hard on Myself" : Simlegenden Michael Phelps anteckningar om mental...

“Was So Hard on Myself” : Simlegenden Michael Phelps anteckningar om mental hälsa gör rundorna på Twitter ännu en gång

Michael Phelps har inte haft en lätt resa. Med diagnosen Attention Deficit Hyperactivity Disorder fick Phelps kämpa för att nå toppen. Phelps samarbetar för närvarande med Talkspace, en plattform för mental hälsa, och tvekar inte att prata om sina strider mot mental hälsa. I en video som nu är viral på Twitter, avslöjade Phelps outsägliga detaljer om sina inre kamper.

Michael Phelps avslöjanden är viktiga eftersom de visar hur Phelps lyckades övervinna sitt ohälsosamma sinnestillstånd. Den olympiska legendens avslöjanden visar också hans självmedvetenhet. Videon avslöjar också hur Michael Phelps tränare Bob Bowman spelade en avgörande roll för att hjälpa Michael Phelps att bekämpa sina psykiska problem.

Michael Phelps uppriktiga erkännanden om hans mentala hälsa

“Det största jag tror som verkligen skilde mig åt genom min karriär var mitt mentala spel”, berättade Phelps. Phelps fortsatte också att uttrycka hur situationen förvärrades med tiden. “Jag kom så småningom till en punkt där jag tävlade mot mig själv för att jag var så hård mot mig själv”, erkände han. Han sa också att för att förbättra sig måste han bli stark mentalt.

Phelps fortsatte att nämna hur han visualiserade allt. Detta inkluderade att föreställa sig vad han ville hända, vad han inte ville hända och vad som kunde hända. Simlegenden berättade sedan hur denna övning hjälpte honom att förbereda sig för varje eventualitet.

“Det största jag tror som verkligen skilde mig åt genom min karriär var mitt mentala spel.”

— Michael Phelps, 26x olympisk guldmedaljör

Om kraften i visualisering 👇

PS Visa detta för ditt lag och låt dem träna pic.twitter.com/rn5wxVDU69

— Luke Gromer (@LukeGromer) 11 december 2022

Vidare talade Phelps om hur han började fokusera på det han kan kontrollera istället för det han inte kunde kontrollera. Simlegenden lade också vikt vid förberedelser, eftersom det var en av de saker han kunde kontrollera.

DYK DYPARE

Under ett annat föredrag berättade OS-mästaren också om de negativa känslor han upplevde 2014. ”Jag kände att jag inte ville vara vid liv längre och jag kände för mig att jag orsakade mycket stress och problem för andra människor runt omkring mig , så jag tänkte att det bästa för mig att göra var att bara lämna.” Efter sådana depressiva tankar valde Phelps att stanna på en institution som gav behandling i en månad för att bli mentalt frisk igen.

Michael Phelps erkännande om hur stöd från hans familj hjälpte honom att utkämpa sina psykiska strider

Simlegenden avslöjade att hans fru Nicole hade sett honom gå igenom toppar och dalar i sitt liv i mer än tio år. Han fortsatte att säga att ingen skulle kunna ge honom stöd som hon gjorde. Phelps talade också om hur Nicole hjälpte honom att gå vidare från sin smärtsamma barndomskamp. Den olympiska mästarens föräldrar hade separerat och Phelps uppfostrades av sin mamma från tidig ålder.

Se nu: Paige Spiranac hyllade den olympiska legenden Michael Phelps för hans modiga agerande 2018

Phelps uppriktiga uttalanden om hans mentala hälsa kommer att inspirera andra idrottare att öppet tala om sina psykiska problem. Simmästarens åsikter kommer också att hjälpa människor som står inför liknande problem att modigt bekämpa sina psykiska problem. Som sportfantaster hoppas vi få höra mer om Michael Phelps prestationer och mentala hälsoinitiativ i framtiden.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär