Saturday, December 9, 2023
HemBasketballWarriors Star blir det senaste offret för domarnas "löjliga" samtal dagar efter...

Warriors Star blir det senaste offret för domarnas “löjliga” samtal dagar efter Stephen Curry och Draymond Green Technicals: “Dessa domare måste chill”

Golden State Warriors började sin säsong med en del kamp, ​​vilket kom som en överraskning för många efter sin mästerskapsvinnande säsong förra gången. Utöver det fick laget också lite kritik från sin huvudtränare Steve Kerr och deras talisman Stephen Curry efter en långsam start på säsongen såg dem falla till 2-10 rekord på vägen. Men med tiden verkar problemen ha löst sig och Warriors prestationer i de senaste spelen är ett bevis på det.

Warriors besegrade nyligen Chicago Bulls med 119-111 efter att ha förlorat sin tidigare match mot Dallas Mavericks med liten marginal. Jordan Poole var den högsta målskytten på kvällen, tillsammans med ett tekniskt regelbrott för ett firande som väckte ilska hos fansen som ropade ut domarna för deras handlingar.

Golden State Warriors såg utan tvekan annorlunda ut ikväll. Hela laget bidrog till vinsten, med Jordan Poole som ledde deras resultatlinje med 30 poäng, 1 retur och 1 assist. Stephen Curry gjorde 19 poäng, 11 returer och 6 assist medan Klay Thompson gjorde 26 poäng.

DYK DYPARE

Fans delar med sig av sina tankar om NBA-refarna

Under matchen fick Poole ett tekniskt regelbrott i fjärde kvartalet efter att ha firat Klay Thompsons trepoängsskott. Men till och med Poole såg förvånad ut och kunde inte förstå orsaken bakom samtalet. Samtalen liknade liknande fouls som Stephen Curry och Draymond Green fick för ett par matcher sedan. Curry och Green blev också förvånade som Poole när de fick dessa tekniker.

Samtidigt fick videon av Poole som fick felet för att fira en hel del uppmärksamhet från fansen online.

Här är några av reaktionerna från NBA Twitter:

Dessa domare måste chill frfr🙄 https://t.co/BCV2Rpp5So

— Oh-Kay (@sports_fan1990) 3 december 2022

Detta är löjligt.

— WiseWarriors (@warriors_wise) 3 december 2022

jag menar ja du kan inte göra det, bollen är fortfarande i luften, det är ett livespel. men domarna försöker ge all fart till tjurarna rn

— Warriors 71-11 (@LosSoWavyy) 3 december 2022

Wow lmfao

— b (@SimpPrinceBrad) 3 december 2022

AHHAHAHAHA REFS https://t.co/XFNQsn5Sjg

— yeboncey (@yncnyx) 3 december 2022

KAN INTE SLÅ PRIME TIME-DOMARE @OfficialNBARefs https://t.co/NJXDHvyA3T

— R̶̡̮͋É̵̩̐͐D̵̦̂A̸͎̘̔ͅC̴̣̫͌̚Ţ̸̛̠̥͂Ẽ̵͈̊͝D̴̥͔̱͋ (@bertuu_kun) 3 december 2022

Boooo nbarefs https://t.co/oXJ6FA5WZc

— FoxChrome (@Kfoxchrome) 3 december 2022

De flesta fansen såg på domarnas samtal ganska negativt. Ett fan sa “Det här är löjligt”, medan ett annat fan uppmanade domarna att “chilla”. Efter segern för Warriors har de försvarande mästarna nu 12-11 för säsongen hittills medan Chicago Bulls har ett rekord på 9-13.

Vad tycker du om det tekniska felet som Jordan Poole fick? Tycker du också att domarens beslut var löjligt? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär