Saturday, December 9, 2023
HemNBAWarriors Skadeuppdatering: Kommer Draymond Green att spela ikväll mot Nuggets, laget nr...

Warriors Skadeuppdatering: Kommer Draymond Green att spela ikväll mot Nuggets, laget nr 1 i väst?

Golden State Warriors, även känd som Dubs, inledde den nya säsongen med ett formidabelt rekord. Efter åtta matcher har de bara förlorat två gånger, en gång i säsongsinledningen mot Phoenix Suns i Chase Center, och nyligen mot Cleveland Cavaliers. Detta placerar Warriors i tredje seed i Western Conference. Å andra sidan har försvarsmästarna Denver Nuggets bara förlorat en match och är det första laget i väst. Inställda på att möta varandra kommer deras uppgörelse vid en avgörande punkt, eftersom Draymond Green kan vara frånvarande.

Ikväll möter Warriors Nuggets i Ball Arena. Trots den inledande heta streaken för Dubs, kan saker och ting ta en vändning till det värsta inför deras kamp med Nikola Jokic och kompani.

Kommer Draymond Green att spela ikväll mot Nuggets?

Greens tillgänglighet för onsdagens matchup med Nuggets är osäker, eftersom han hanterar personliga frågor. I händelse av att han inte spelar öppnar det möjligheter för Jonathan Kuminga, Dario Saric och Trayce Jackson-Davis att ta på sig mer betydelsefulla roller på framsidan.

Officiellt den tidigare försvarsspelaren anges som tveksamt. Detta ställer många tvivel om Dubs prestation mot Nuggets. Under hela sin segerserie har Green varit en integrerad del av spellistan, vilket effektivt begränsat motståndarlagens anfall. Om Green inte spelar, räkna med en ökning av Jonathan Kumingas speltid på forwardspositionerna. När det gäller Green ligger hans förväntade statistik på 8,2 poäng, 6,7 returer och 6,1 assist.

Greens frånvaro innebär faktiskt också mer speltid för Chris Paul. CP3:s exceptionella spel i fjärde kvartalet var orsaken till Dubs seger mot Detroit Pistons. Även Steph krediterar Cp3 för hans bidrag till bänken.

Stephen Curry hyllar CP3

Stephen Curry är genuint exalterad över att ha Chris Paul i laget, och ser honom som en naturlig ledare och erfaren vakt. Pauls närvaro ger värdefulla lärdomar, färdigheter och råd till Warriors nybörjare. Dessutom underlättar det arbetsbördan för Curry.

Med Paul som leder av bänkenheten märks betydande förbättringar, särskilt i plus-minus prestanda. Curry erkänner att bänkenheten, med Paul vid rodret, ofta bibehåller eller utökar ledningar och till och med arrangerar comebacks, vilket visar upp den positiva effekten av “Point God” på lagets dynamik. Om Draymond inte spelar idag, kan Dubs fortfarande vinna mot Champs?

Låt oss veta dina tankar i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär