Wednesday, February 28, 2024
HemAndrew WigginsWarriors skaderapport: Spelar Klay Thompson ikväll mot Suns? Senaste uppdateringen om...

Warriors skaderapport: Spelar Klay Thompson ikväll mot Suns? Senaste uppdateringen om Dubs 5x All-Star

Golden State Warriors är fortfarande i botten av Pacific Division med ett rekord på 24-25 och sitter på 11:e plats i Western Conference. Med en segerserie på tre matcher kommer Dub Nation att försöka utöka sin dominans mot gästande Phoenix Suns ikväll. Det kämpande laget var utan sin guard Klay Thompson på torsdagen mot Indiana Pacers, som blev utesluten bara några timmar innan tipset på grund av en sjukdom.

Ikväll ser hans tillgänglighet optimistisk ut eftersom källor tyder på att han kanske passar för matchen. Den sista matchen som Splash Brother spelade var mot Sixers i onsdags, där han spelade in 18 poäng, tre returer och en assist under 8 minuters speltid, vilket bidrog till Warriors vinst med 104-127. Hans sjukdom har varit ett ihållande problem nyligen, och det har orsakat viss osäkerhet angående hans tillgänglighet under de senaste matcherna. Men ikväll kan det bli annorlunda.

Enligt ett X-inlägg av Underdog NBA, “Klay Thompson (sjukdom) inte listad på skaderapporten för lördag.” Thompson kommer med största sannolikhet att spela ikväll. I förra matchen som Warriors spelade mot Pacers ersattes Thompson av Brandin Podziemski i startuppställningen. Han kommer att återuppta sin startplats ikväll tillsammans med Steph Curry, Draymond Green, Jonathan Kuminga och Andrew Wiggins. Det är oklart vilken sjukdom Thompson lider av, men det ser uppåt för 4X NBA-mästaren.

Klay Thompson (sjukdom) inte listad på skaderapporten för lördagen.

— Underdog NBA (@Underdog__NBA) 10 februari 2024

Den här säsongen har Klay Thompson haft i snitt 17,1 poäng, 3,5 returer och 2,3 assist. Det är ingen hemlighet att den en gång trepunktsskytten tillsammans med Steph har förminskats till bara en skugga av sitt forna jag. Thompson själv erkänner den drastiska nedgången i hans prestation, men om Warriors menar allvar med en titelkörning måste Thompson ta sig upp.

Klay Thompson måste göra bättre ifrån sig för Warriors skull

Efter en dålig prestation från Thompson den här säsongen förväntades det att han skulle bytas innan deadline. Eftersom det inte hände, kommer Warriors att behöva leta efter sätt att påverka med sin nuvarande lista, som inkluderar Thompson. Han har noterat karriärlåga skottprocent på 37,7 3P% och 41,7 FG%. Efter att han inte blivit omsatt bör han ta detta som ett tecken på att dra upp sina strumpor och vända på saker och ting.

Läs mer- NBA-mästare slår emot krigarna för att förlänga Klay Thompsons elände, föreslår en “förändring av landskap”

Han visade lovande tecken på förbättring i onsdagens match mot Sixers, men det är för tidigt att göra några bedömningar. Hans bidrag är nyckeln i Warriors hopp om att göra ett djupt slutspel, och han måste ta upp formen. För att vara rättvis har Thompson haft sin del av allvarliga skador som potentiellt kan sakta ner honom, men vid den här tiden av säsongen, tror du att han kan ta reda på det och ta sig upp som sitt gamla jag? Eller är han en förlorad sak? Dela dina tankar!

Inlägget Warriors Injury Report: Spelar Klay Thompson ikväll mot Suns? Senaste uppdateringen om Dubs 5x All-Star dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär