Wednesday, December 6, 2023
HemNBAWarriors Legend Andre Iguodala slår ut mot bisarr NBA-regel med svidande blick

Warriors Legend Andre Iguodala slår ut mot bisarr NBA-regel med svidande blick

Säsongsturneringen gjorde sin debut under NBA-säsongen 2023-24. Även om det fortfarande är förvirrande för många, finns det många saker som fansen redan är medvetna om. Alla matcher är också en del av de ordinarie säsongsmatcherna, men för att fansen lätt ska känna igen att det är en säsongsmatch spelar lagen på en annan plan för säsongsturneringarna, och turneringsvinnarna får en kontantpris. Men Andre Iguodala och Evan Turner är inte nöjda med den nuvarande berättelsen som har pågått.

Under det senaste avsnittet av deras podcast uttryckte de tidigare spelarna sina tankar om hur de flesta människor inte förstår NBA-spelare.

Andre Iguodala och Evan Turner delar sanningen om NBA-spelare och lag

I det senaste avsnittet av “Point Forward”-podcasten med Andre Iguodala och Evan Turner var det första samtalsämnet den nya säsongsturneringen. Även om lagen spelar bra och har visat intresse för evenemanget, är Andre Iguodala inte ett fan av den nuvarande berättelsen som är utbredd.

NBA har kontantpriser till de vinnande lagen i säsongsturneringen. Detta för att lagen ska ta matcherna på större allvar. Detta skapar ett nytt incitament för spelarna att spela bättre. Så folk tror att turneringen är ett sätt att få spelare mer investerade i spelen under de första dagarna av säsongen.

Men Andre Iguodala känner att spelarna och lagen skulle göra detta oavsett. Alla bra lag som vill vinna ett mästerskap bör ta de första månaderna på allvar och vinna så många matcher som möjligt för att säkra förstaplatsen i sin konferens.

För lag i mitten av packen är de första månaderna också viktiga, eftersom en bra prestation här kan förändra banan för deras säsong. Dessutom, för spelare individuellt, är dessa månader avgörande för deras personliga utmärkelser, som att göra All-Star Game. Som sådan har Andre Iguodala alltid känts som en bra spelare och lagen tog alltid dessa månader på största allvar.

Enligt Evan Turner och Iguodala, om NBA gör den här turneringen för att spelarna ska ta saker på större allvar, så har de fel. Spelare och lag har alltid tagit dessa månader på allvar och gett allt.

Nya regler som lagts fram av NBA för säsongsturneringar

NBA tillkännagav nyligen sin nya policy för spelardeltagande (PPP). Detta har införts för att hålla friska spelare på banan. Ligan har meddelat att om en stjärnspelare saknar turneringsspelet under säsongen, så finns det en automatisk utredning från NBA. Om det upptäcks att en frisk spelare har vilat skulle det innebära stora böter för organisationen. Vid upprepade förseelser kan detta hamna på flera miljoner. En stjärnspelare är alla NBA-spelare som har varit All-Star- eller NBA-spelare under de senaste tre säsongerna.

Dessutom får spelare inte sitta ute på back-to-back-matcher under säsongsturneringen. Men för spelare med en skadehistorik kan lagen lämna in en begäran om att spelare ska sitta ute på dessa matcher.

Tyst om skilsmässa rykten, Dwyane Wade berättar om avgörande ögonblick med fru Gabrielle när kraftfullt minne slår hårt

Vad tycker du om dessa nya regler från NBA? Låt oss veta i kommentarerna!

RELATED ARTICLES

Mest populär