Monday, December 4, 2023
HemNBAWarriors GM drar stora brister i Stephen Curry och Cos nuvarande tillstånd

Warriors GM drar stora brister i Stephen Curry och Cos nuvarande tillstånd

Oväntat fick Warriors en bra start den här säsongen. Några viktiga tillskott under lågsäsong som Chris Paul och Dario Saric har hjälpt laget att minska omsättningen, vilket Dub Nation är känt för. En plötslig förlustsvit på fyra matcher har dock väckt några allvarliga frågor om lagets skytte. Franchisens GM Mike Dunleavy Jr. kastade lite ljus över frågan som Warriors står inför. Och nu med Stephen Curry ute för en kort period är framtiden inte alltför ljus för San Francisco-enheten.

Warriors GM tipsar om ett stort problem med Stephen Curry & Co.

Lagkemin i Warriors har utlösts i jämförelse med den eländiga fas de hade med Jordan Poole förra säsongen. Även om det har kommit till ett slut, finns det stora improvisationer som de kommer att behöva göra i de kommande matcherna.

I en intervju delade Dunleavy Jr., “Hittills har det varit bra … Du ser olika killar kliva upp och uppträda. Jag tror totalt sett att om någon skulle fråga om något så är det bara “Kan vi skjuta bollen lite bättre”, som vissa killar skjuter långt under som de förväntas göra.

Klay Thompson skjuter 34,2 % utanför bågen och Andrew Wiggins FG % har fallit från 47,3 till 39,5 jämfört med förra säsongen. Curry har varit den enda konsekventa målskytten i laget med en FG% på nära 49.

Tyvärr är den 4-faldiga mästaren åsidosatt och förväntas bli omvärderad bara en vecka senare. De kommande matcherna är avgörande för Warriors, eftersom de inte kommer att ha sin huvudstjärna. Tror du att de kommer att förbättra sitt skytte?

Det här är en utvecklingshistoria…

RELATED ARTICLES

Mest populär