Tuesday, February 27, 2024
HemNFLWar of Words utbryter mellan Skip Bayless och Richard Sherman över FSU...

War of Words utbryter mellan Skip Bayless och Richard Sherman över FSU och Georgia Snub av urvalskommittén

Kontroversen som omger Florida State University efter gårdagens CFP-snobb fortsätter att växa. Mike Norvells lag lyckades inte ta sig bland de fyra bästa platserna i slutspelet trots att de hade en obesegrad säsong som mästare i Atlantkusten.

Amerikas favoritvideo idag

Fansen har stormat X, plattformen tidigare känd som Twitter, för att uttrycka sin frustration över CFP-kommitténs beslut. De flesta collegefotbollsfans anser att Florida förtjänar fjärdeplatsen snarare än Alabama, och debatten orsakade uppståndelse även i det senaste avsnittet av “Undisputed”-programmet.

Keyshawn Johnson och Richard Sherman går på det mitt i den heta debatten på FSU

I det senaste avsnittet av Undisputed-showen, med Skip Bayless och Keyshawn Johnson som värd, sågs värdarna diskutera situationen på FSU, och det gick snart lite överstyr. Detta är vad Skip hade att säga om SEC West-divisionen till förmån för hans Alabama-argument.

Skip sa: “SEC West är den överlägset bästa konferensen i landet. Jag vågar vem som helst säga till mig att Texas skulle kunna slå Georgia just nu på ett neutralt fält eftersom de inte kan jag vet.” Detta ledde till ett argt gnäll från Richard när han envist uttalade sina brutala åsikter mot SEC West. Sherman sa, “De är en överskattad konferens. Så ja när man spelar mot varandra när man inte spelar mot någon annan ser det ut som om herregud LSU var rankad åtta Arkansas var rankad som 16 sådana etc etc och sedan spelar de lagen mot andra lag i andra konferenser och de tar L:s. Man ska inte straffa ett lag som gick obesegrade bara för att deras quarterback blev skadad.”

Efter hans hårda ord var det dags för Keyshawn att ta till mikrofonen, och han hämnades mot allt som Sherman sa. Keyshawn sa: “De senaste veckorna av säsongen har Bama spelat som ett av de fyra bästa lagen i landet, det är därför de är med Richard, det är därför de är med.” Således är det uppenbart att FSU-frågan har hela college-fotbollsgemenskapen på kant, och den kommer att fortsätta få mer dragning efter Mike Norvells brutala ord för den gemensamma fiskeripolitiken.

Mike Norvells hårda ord för den gemensamma fiskeripolitiken efter slutspelet

FSU-laget har varit förkrossat efter gårdagens avslöjanden. Deras lag förtjänade med rätta en möjlighet på de fyra främsta platserna, men hade sina drömmar krossade till marken. Som svar på den hetsiga kontroversen var detta vad Mike Norvell hade att säga.

Norvell gick på ett brinnande gnäll och sa: “Jag är äcklad och arg över kommitténs beslut idag att få det som tjänats på planen bort eftersom en liten grupp människor bestämde sig för att de visste bättre än resultaten av spelen.” Därmed är han inte nöjd med hur händelserna har utvecklats för laget, och det verkar inte som att han kommer över den stora upprördheten än.

Deion Sanders släpade genom leran när Alabama når 2023 college-slutspel på FSU:s bekostnad

Kommer Mike Norvell att överklaga den gemensamma fiskeripolitikens beslut? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär