Tuesday, February 27, 2024
HemWwe"Wants to Be CM Punk So Bad": Seth Rollins dras av fans...

“Wants to Be CM Punk So Bad”: Seth Rollins dras av fans för sin år gamla kampanj

Comebacken av CM Punk till WWE på Survivor Series väckte tre gigantiska stormar. En var den enorma stormen av jubel och applåder från publiken. Den andra släpptes lös i huvudet på AEW:s Tony Khan. Men den starkaste orsakade förödelse i världen av WWE Heavyweight Champion, Seth Rollins.

Amerikas favoritvideo idag

En förändring i hela Seth Rollins personlighet var synlig så snart CM Punk klev in på WWE-arenan efter nio långa år. Rollins, som egentligen är Colby Lopez, har en enorm fejd i verkligheten med Punk, Phillip Jack Brooks. Men alla vet hur stort ett CM Punk-fan Rollins var från början. Faktum är att ett inlägg på sociala medier kastade ljus över hur mycket Arkitekten liknade “The Best in the World” vid ett tillfälle.

Ser tillbaka på Seth Rollins CM Punk-influerade förflutna

Seth Rollins gjorde sin WWE-debut i november 2012. Dessförinnan brottades han som Tyler Black i Ring of Honor proffsbrottning och var dess mästare. Intressant nog var CM Punk också en ROH-mästare innan han tog sig till WWE.

Rollins följde perfekt i sin förebilds fotspår. Faktum är att han till och med klippte sina kampanjer på samma sätt som Punk. Pro Wrestling Podcasts lade nyligen till en rulle på sin Instagram-sida som visar upp Rollins som levererar en kampanj 2010.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Pro Wrestling Podcasts (@prowrestling.podcasts)

Det krävdes inte ett tränat öga för att se likheterna i tal, ton, leverans och attityd som Seth Rollins visade med CM Punk. Kampanjen visade att Tyler Black nästan uttryckligen pratade om att flytta till WWE. Seth Rollins förkroppsligade samma nonchalanta sätt att spotta fakta som CM Punk när han talade i mikrofonen.

Seth Rollins och Roman Reigns nära vän får mycket beröm för sitt ledarskap i AEW

När de såg denna återgång, pekade flera medlemmar av WWE Universe också på detta faktum. Men istället för att bara lägga märke till, började fansen förlöjliga Rollins för hans CM Punk-gimmick.

Fans tar bilder på Rollins för hans punkliknande sätt

Seth Rollins har den senaste tiden ryktat mycket på grund av CM Punk. Dessutom dissade han till och med WWE-universumet för att han nyligen tyckte så mycket om honom. Ett av fansen skrev tillbaka, “Bro vill bli CM Punk så illa.” Ett annat fan påpekade Rollins tidigare beundran av Punk och sa: “han idoliserade verkligen CM Punk vid ett tillfälle och det var så uppenbart.”

Ett fan lade till ytterligare ett lager av förolämpning, “Bro trodde att han var CM Punk i flera år.” Alla verkade inte vara medvetna om vad inlägget egentligen pekade på. Ett sådant fan skrev: “Varför kopierar han CM Punk?” En annan WWE Universe-medlem gav kredit åt Rollins sätt att tala till Punk. De skrev, “CM Punk gjorde det först.”

Ett fan återupptog förnedringens tåg och skrev: “Bara en punk-wannabe.” Ett annat CM Punk-fan slog upp huvudet och skrev: “Punken kommer att slå sitt namn och hans handling så mycket att han kommer att hålla käften.” Seth Rollins har ofta sagt att mötet med sin hjälte var hans livs största misstag.

En av anledningarna till hans enorma hat mot punk kan vara denna överidealisering som Rollins utövade. Vad är dina tankar om detta? Låt dem flöda i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär