Friday, December 1, 2023
HemNBA"Wanted to End Him": Russell Westbrook hånade på Dillon Brooks efter vilda...

“Wanted to End Him”: Russell Westbrook hånade på Dillon Brooks efter vilda försök gör att fansen blir vansinniga

Russell Westbrook har säkerligen förtjänat respekt från inte bara sina lagkamrater utan också från fansen. Brodies osjälviska när han frivilligt valde att gå från bänken fick en enorm reaktion från publiken. Men hela arenan gick ännu mer berserk när den tidigare MVP:en bestämde sig för att vrida tillbaka klockan en minut.

Fansen fick en glimt av den gamla Westbrook från hans OKC-dagar. Den niofaldiga All-Stars försök att “sluta” Dillon Brooks fick fansen att bli galen när Westbrook hånade honom efter att ha kommit till kort.

Russell Westbrook flyger över Brooks

Russell Westbrook är en lagspelare rakt igenom. Att lägga sitt ego och stolthet åt sidan för lagets förbättring. Men det betyder inte att Brodie skulle sluta spela som han gör. Och han skulle absolut inte ändra sin personlighet heller. Något fansen fick förmånen att se när Los Angeles Clippers tog sig an Houston Rockets.

Fansen fick se Westbrook från gamla dagar för en minut när han försökte sätta upp Dillon Brooks på en affisch. Efter en stöld bestämde sig Westbrook för att flyga och posta Dillon Brooks, bara för att komma till korta.

Hela arenan flämtade när Westbrooks dunkförsök inte lyckades med ett regelbrott begått av Brooks. Efter försöket kunde Westbrook inte låta bli att ha ett brett flin på läpparna när han tittade på Brooks.

Ett fan hävdade till och med, “Han ville göra slut med honom.”

Ett snabbbrottsförsök av Fred VanVleet and the Rockets avbröts redan innan det startade av Westbrook. Ivica Zubac kom över för att hjälpa till, vilket ledde till att Westbrook tog tag i den lösa bollen och lyfte.

Brooks var upprörd över varför han kallades för foul. Men Westbrooks reaktion toppade det hela när han skrattade i Brooks ansikte.

Westbrook ger fansen en glimt av gamla dagar

Russell Westbrooks skenheligheter får alltid publiken att tända till då och då. Men detta dunkförsök på Dillon Brooks förde nästan hela arenan på fötter. Inte ens fans på nätet trodde sina ögon.

Ett fan på X skrev: “Haha oh man det hade varit fantastiskt! Han gick definitivt för att döda där lol.”

Ett annat fan kommenterade, “Russ orädda försök att posta Dillon Brooks fick honom att skratta!”

Här är några fler reaktioner från fans på X.

Många fans i kommentarsfältet var överens om att Westbrook ville sätta skräck i honom. Medan andra önskade att han hade, tittade på nyanser av gamla glimtar av honom.

RELATED ARTICLES

Mest populär