Tuesday, February 27, 2024
HemBoxing"Want to Keep Him Nice and Busy": Med Chris Eubank Jr. Fight...

“Want to Keep Him Nice and Busy”: Med Chris Eubank Jr. Fight Not Happening avslöjar Eddie Hearn ambitiösa planer för Conor Benn 2024

Conor Benn har ett hektiskt år framför sig. Efter Chris Eubank Jr. kamp föll ut, Benn är nu inställd att möta Peter Dobson lördagen den 3 februari i The Chelsea på The Cosmopolitan of Las Vegas. Benn, som bibehöll ett obesegrade rekord på 22-0 med 14 knockouts, gjorde comeback efter ett 17-månaders uppehåll i Orlando. Han säkrade en seger med 10 poäng över den spänstiga mexikanen Rodolfo Orozco.

Amerikas favoritvideo idag

Mitt i allt detta, Eddie Hearn anklagade Eubank för misslyckandet i den “helbrittiska” matchen. Hearn kallade Eubank för vanföreställningar eftersom kampen enligt honom skulle ha gett honom mer pengar än något han någonsin har gjort. Oavsett, VD för Matchroom har seriösa planer för Benn.

Eddie Hearn har redan planerat slagsmål för Conor Benn

Benn tog till Instagram-berättelser för att dela ett klipp från en Matchroom-intervju med Hearn som pratade om sina planer för Benn. Hearn säger, “Det kommer att bli en del av en riktigt hektisk period för Conor Benn.” Hearn avslöjade att Benn har sitt arbete löst för honom i år. Hearn fortsatte med att nämna hur de vill att han ska slåss i februari, sedan hoppa tillbaka till en annan kamp i april och slutligen slåss igen på sommaren.

Tre slagsmål på ett år är inget som helst skämt. De flesta professionella fighters tar två fighter, vissa tar bara en under hela året. Hearn sa, “Så vi är redan i samtal med några stora namn i april, men han måste komma genom Dobson.” Det betyder att alla framtida slagsmål beror på honom, och övervinner Dobson i februari. Klippet avslutas med att Hearn säger: “Vi vill hålla honom trevlig och sysselsatt”, vilket definitivt visar Hearns engagemang för att säkra slagsmål för sin boxare.

Harlem Eubank kliver upp för att slåss mot Conor Benn

Harlem Eubank har hävdat sin tro på att besegra Benn, och kliver in i rampljuset efter Eubank Jr:s misslyckade matchups med Benn. Matchen, som ursprungligen skulle möta Eubank Jr. i oktober 2022, avbröts på grund av ett misslyckat drogtest och efterföljande förhandlingars sammanbrott. Eddie Hearn uttryckte missnöje med Eubank Jr:s hantering av situationen. Tidigare sammandrabbningar i sociala medier mellan parterna blev aldrig något slagsmål. Harlem Eubank, Chris kusin och en boxare själv, uttryckte dock i en intervju med Boxing Social den 31 december optimism om att möta “The Destroyer”.

Säker på sina förmågor föreslog Eubank att han kunde gå segrande mot Benn på vilket sätt som helst, och dra paralleller med en tidigare kamp där han trotsade förväntningarna. “Jag tror att jag kan ta det hur som helst. Den sista killen som jag trodde hade aldrig blivit stoppad…men jag sårade honom flera gånger. Jag boxas, jag skulle kunna slåss, och det är på samma sätt som jag tar alla slagsmål… Jag tror att jag kan outboxa honom, säger Harlem Eubank.

Av alla potentiella motståndare, vem skulle du vilja se Conor Benn slåss härnäst? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär