Saturday, December 2, 2023
HemNFLVon Miller kommer inte att göra det lätt för Odell Beckham Jr....

Von Miller kommer inte att göra det lätt för Odell Beckham Jr. att välja ett lag efter sitt besök på Buffalo Bills

De mycket efterlängtade nyheterna om Odell Beckham Jr:s framtid kommer fortfarande att vara en lång väntan. När den nuvarande gratisagenten kommer tillbaka till full kondition på nolltid, letar NFL-lagen efter att shoppa eftersom de kommer att satsa på att säkra bredmottagaren. Med lika många lag som ställer upp för honom, ser det ut som att pengar kommer att bli deal breaker i situationen. Von Miller var den senaste som uttryckte Buffalo Bills intresse för star wide receiver.

Anfalls-försvarsduon var senast tillsammans i LA med Rams. De vann Super Bowl med Los Angeles-serien. En möjlig återförening kan leda till något liknande eftersom Bills är bland toppstriderna om Vince Lombardi-trofén.

Vad har agenten Von Miller att säga om OBJ?

På sin senaste podcast för läktarens rapport avslöjade Miller att OBJ kommer att besöka Bills campus. Tidigare rapporterades bara jättarna och cowboys för att träffa den fria agenten. Men med Millers avslöjanden är det tydligt att även Buffalo har anslutit sig till OBJ-festen.

Von Miller drabbades av en knäskada under sin match i Detroit och har varit placerad på IR sedan dess. Odell Beckham Jr. visade stöd för sin tidigare lagkamrat när han twittrade om spelytorna efter Millers skada.

DYK DYPARE

Med OBJ:s resa är Miller övertygad om att Beckham Jr. inte kommer att ha en lätt tid att välja sin framtida franchise.

“OBJ tar ett besök denna fredag.” 👀

Kommer Bills att låsa OBJ?

(via The Voncast) pic.twitter.com/YyZEPGn1tH

— Bleacher Report (@BleacherReport) 30 november 2022

Von Miller spelade tidigare en avgörande roll för att landa superstjärnans breda mottagare till LA Rams. Post OBJ:s frigivning från Browns Von Miller var den första att nå ut till honom som en födelsedagsönskning.

Den födelsedagsönskan översattes direkt till en Super Bowl-ring när linebackern lyckades övertyga honom att anlända till LA. Med det förhållandet och en liknande upplevelse i det förflutna hindrar ingenting Miller från att övertyga honom om att inte se bortom västra New York när han gör sin resa i helgen.

Miller-OBJ-bromancen

Men i ett nyligen av Pat McAfee-avsnitt fortsatte Miller med att säga: “Självklart vill jag ha honom i mitt team, och naturligtvis gör jag allt i min förmåga för att få honom att känna sig bekväm med Buffalo Bills men samtidigt , Jag är också hans bror och jag vill att han ska fatta det bästa beslutet för Odell och hans son, och för hans mamma och hans familj.”

Även om duon har ett vackert förhållande utanför planen och Miller skulle älska att dela omklädningsrum med OBJ igen, kommer allt att bero på vad bredmottagaren vill göra, så småningom. En återförening kan vara enorm för Bills eftersom de kommer att vara en staplad enhet för eftersäsongen. Odell kan vara spelväxlaren för vilken franchise han än går med.

RELATED ARTICLES

Mest populär