Wednesday, February 1, 2023
HemeSportsVisste du att Switch har ett dolt spel? Här är 10...

Visste du att Switch har ett dolt spel? Här är 10 dolda hemligheter som du förmodligen inte visste om din Nintendo Switch

Den revolutionerande handhållna konsolen, Nintendo Switch, är nästan inne på sitt sjätte år på marknaden. Ända sedan dagen för lanseringen har handdatorn varit föremål för vördnad för spelentusiaster över hela världen. Det lilla systemet har så mycket packat i sig att man inte kan låta bli att ständigt förvånas över det.

Och även efter alla dessa år överraskar det innovativa systemet från de japanska speljättarna fortfarande användarna med sina dolda hemligheter. Nintendo-växeln har så många hemliga funktioner att många användare inte ens får veta vad deras växel kan erbjuda. Men oroa dig inte, med den här listan hoppas vi att du kommer att tjäna 100 % på ditt system!

10 dolda hemligheter för Nintendo Switch

Låt oss hoppa in i de mest okända och obskyra funktionerna i Nintendo Switch-konsolen.

#10 Infraröd kamera: Den högra Joycon-kontrollen på Nintendo Switch har en IR som kan upptäcka spelarrörelser. Den här funktionen används i olika spel som Nintendo Labo, Sport och mer.

#9 Olika tangenter ger olika ljud: Det är ett välkänt faktum att användaren behöver trycka på valfri knapp tre gånger för att låsa upp en Nintendo Switch, men visste du att olika tangenter i systemet ger olika ljud? Prova det, du kommer inte bli besviken!

#8 Du kan ansluta ett tangentbord till Switch: Ett PC-tangentbord kan anslutas till en Nintendo Switch, men det kanske inte stöds med alla spel.

#7 Mörkt läge: I displayinställningen kan du växla temat mellan ljusläge och mörkt läge för ögonskydd.

#6 Du kan göra ditt eget spel: Många minns Labo-projektet som en obskyr satsning av Nintendo, men i verkligheten var det väldigt innovativt. Labo-spelen erbjuder en fantastisk interaktiv spelupplevelse samt friheten att skapa dina egna spel och dela dem med vänner.

#5 Föräldrakontroll: Switchen har en mobilapp som låter föräldrar övervaka sina barns aktiviteter med systemet. Det kan användas för att begränsa vissa spel och begränsa speltimmar.

#4 Cloud save: Switch Paid Online Service låter användarna spara sina framsteg i spelet i online molnservrarna.

#3 bjud in dina vänner: Switch-onlinetjänsten låter dig kanske inte prata med dina vänner online, men den låter dig skicka inbjudningar till dina vänner att gå med dig i spel.

#2 Du kan spåra din speltid: I profilinställningarna kan du spåra din och din väns speltid i olika spel.

#1 The Hidden Game: Satoru Iwata var en av pelarna som gjorde Nintendo till vad det är idag. Men tyvärr gick spellegenden 2015 bort på grund av cancer. För att ge en hyllning lade Nintendo till ett litet spel, Nes Golf, till systemet. Det här spelet kan spelas genom att göra Iwatas ikoniska steg framför Switch. Men tyvärr är denna funktion inte tillgänglig på systemet längre. Så småningom kom en uppdatering och tog bort spelet från systemet. Men det betyder inte att vi någonsin kommer att glömma bidragen från Satoru Iwata i spelvärlden.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär