Wednesday, December 6, 2023
HemeSportsVisste du att ASMR Queen Amouranth var kostymdesigner på Houston Ballet och...

Visste du att ASMR Queen Amouranth var kostymdesigner på Houston Ballet och Houston Grand Opera innan hon blev en heltidsstreamer?

Streaminggemenskapen är en stor gemenskap i den nuvarande världen. Främst står Twitch-streamern Amouranth som en populär stjärna i samhället. Samtidigt som hon blomstrar som streamer, har hon också en historia av att vara en mycket skicklig kostymdesigner.

Kaitlyn Michelle Siragusa, mer känd som Amouranth, är en väletablerad streamer. Man kan se henne strömma under genren Just Chatting, ASMR, IRL och hot-tub-strömmar. Noterbart är att ASMR-drottningen har över sex miljoner följare på Twitch. Framför allt belönades hon med priset för bästa ASMR Streamer under The Streamers Awards 2022. Men så här såg hennes karriär ut innan hon klickade på “Live”-knappen för streaming.

Nu har Amouranth varit känt för att ha en talang för att måla utmärkta porträtt av Pokemon på dukar. Dessutom guidade hon sina fans medan hon streamade själv och målade dem. Hon hade också en gång släppt en rapmusikvideo med namnet “Down Bad”. Så låt oss se vad Amoraunth gjorde innan hon började streama och varför hon lämnade det.

Amouranth hade en gång blivit rekommenderad av sin professor till Houston Grand Opera och Houston Ballet

Amouranth har utan tvekan blivit ett känt ansikte i streamingcommunityt. Men här är ett intressant faktum om hennes tidiga kostymdesignkarriär. Under QTCindrellas podcast “Cocktails with QT” citerade Amouranth det faktum att hon var inbjuden till Houston Ballet och Houston Grand Opera.

I podcasten sa Amouranth: “Jag tog modedesign/teatralisk kostymdesign på college i Houston. Och min professor, eftersom jag redan har gjort kostymer innan jag gick på college, såg han min arbetsnivå. Han sa rakt ut till mig som, “Du behöver verkligen inte vara i lektioner.” Amouranth berättade vidare att hon vid den tiden ville göra filmkostymer.

Hon berättade vidare vad hennes professor sa, “Det är som den här typen av karriär. Du behöver ingen egentlig skolgång för du behöver bara känna människor och ha en portfolio. Och så han rekommenderade mig som personlig referens eftersom han är superpopulär…Han var en riktigt cool professor, det var knepigt. Och han rekommenderade mig till personalen på både operan och baletten och jag kunde jobba där deltid i kostymaffären och det var verkligen intressant. Och sedan kom jag på att jag inte vill göra det.”

Amouranth utbrast att på fältet lades inte mycket vikt vid de yngre och att erfarna människor gavs mycket uppmärksamhet. Därför bestämde hon sig för att sluta arbeta professionellt inom det området. Ändå tyder hennes nuvarande position tydligt på att det fungerade till det bästa för henne.

Vilka är de bästa cosplays av Amouranth som du minns? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär