Saturday, January 28, 2023
HemeSports"VISSTE ATT DET KOMMER VINNA!!!" - Legend of Zelda-fans bevisade sin...

“VISSTE ATT DET KOMMER VINNA!!!” – Legend of Zelda-fans bevisade sin iver att spela Tears of the Kingdom vid Game Awards 2022

Det är fortfarande många månader kvar innan Legend of Zelda: Tears of the Kingdom släpps. Men det icke-släppta Nintendo-spelet har redan börjat vinna priser. Fansens iver att spela den nya Zelda-titeln har varit så enorm att det hjälpte spelet att få en Game Award.

Legend of Zelda är en av de äldsta serierna från Nintendo. Det första Zelda-spelet släpptes 1987, vilket innebär att denna Nintendo-serie är över tre decennier gammal. Men det förblir en absolut fan-favorit, vilket leder till att det kommande Zelda-spelet vinner ett pris redan innan det kom ut på hyllorna.

Tears of the Kingdom vinner det mest förväntade spelpriset, tack vare fansens iver

Game Awards är en prestigefylld ceremoni som äger rum varje år för att hedra videospel för deras prestation det året. Det finns olika kategorier i ceremonin att belöna ett spel för. Men en av de mest spännande kategorierna är Mest efterlängtade spel.

Grattis till The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom för att du vann årets mest efterlängtade spel! @NintendoAmerica #TheGameAwards pic.twitter.com/TCRWdTh5Hj

— The Game Awards (@thegameawards) 9 december 2022

De flesta kategorier på Game Awards hedrar spel som redan är ute. Men det här är en unik kategori som belönar ett spel som ännu inte har släppts. Game Awards hedrar en titel med detta pris som hade tillkännagivits och har visat potentialen att driva spelet framåt.

Nintendo Switch-spelet, Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, valdes ut som det mest efterlängtade spelet på Game Awards 2022. I alla fall. Det var ingen lätt seger, eftersom den tävlade mot titlar som Final Fantasy XVI, Hogwarts Legacy, Resident Evil 4 och Starfield.

Tears of the Kingdom skulle vara en uppföljare till det tidigare Legend of Zelda-spelet Breath of the Wild. Det skulle vara ett actionäventyr i öppen värld som sina föregångare. Dessutom skulle detta Nintendo Switch-spel komma ut på hyllorna den 12 maj 2023. Så fans måste fortfarande vänta i över fem månader för att få det här spelet.

Fansen visar sin spänning och förväntan när Legend of Zelda vinner priset

Nintendo-fansen var glada över att veta att deras efterlängtade spel vann en Game Award. Dessutom ökade denna prestation bara hypen bland fansen att spela detta kommande Switch-spel.

VISSTE ATT DET KOMMER ATT VINNA!!!
botw är mitt favoritspel och jag är HYPAD för uppföljaren 🌟 pic.twitter.com/GCMk6udXRQ

— ☆jasmin☆ (@nrika86) 9 december 2022

vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

— sex-MAN_69 (@Crahz69) 9 december 2022

Ge mig nu spelet pic.twitter.com/FldMnWzpuE

— cappyboi (@cappyboi2) 9 december 2022

VÄLFÖRTJÄNT! för uppföljaren till DET BÄSTA SPEL genom tiderna

— JAY (@MaxuuuM) 9 december 2022

Om det finns supportrar för detta kommande spel, så finns det också nejsägare som inte var imponerade av resultaten. De anser att de andra nominerade förtjänade priset före Nintendo exklusiva.

Starfield? Seriöst, Starfield borde ha vunnit det här.

— Jakob Fel (@JakobFel) 9 december 2022

Hogwarts Legacy förtjänade det

— Var (@CYBERFlLES) 9 december 2022

Ah ja ett spel med inget annat än ett namn, Starfield eller FFXVI blev bestulen

— SHANE | AK  (@ItsJustAK__) 9 december 2022

Vad tycker du om att Legend of Zelda: Tears of the Kingdom vinner det mest efterlängtade priset? Tycker du att några andra nominerade förtjänade mer? Dela dina tankar med oss ​​i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär