Wednesday, February 28, 2024
HemNASCAR"Visste aldrig hur realistiskt det var": Noah Gragson dissekerar sin turbulensfyllda uppgång...

“Visste aldrig hur realistiskt det var”: Noah Gragson dissekerar sin turbulensfyllda uppgång genom NASCAR:s rangordning

Föga överraskande har kärleken till snabba bilar inspirerat förare i varje generation. I Amerika har NASCAR låtit unga och spirande racerbilsförare leva drömmen om snabbhet och framgång. För Stewart-Haas Racings Noah Gragson, resan har varit inget mindre än en berg-och-dalbana. Efter att ha haft sina upp- och nedgångar nyligen har han äntligen hamnat på en plats på tävlingens kraftpaketlista.

Amerikas favoritvideo idag

För några månader sedan hade ingen förväntat sig att Noah Gragson skulle vara en främsta kandidat för Aric AlmirolaFord nr 10. Efter att ha återställt sitt förlorade rykte och sensibiliserat efter en svår avstängning från NASCAR, är Gragson redo att återvända med alla vapen flammande. Hans motivation att bevisa sig själv i cupserien har sammanfallit med SHR:s önskan att återvända till toppen av sina krafter. Fortsätter på temat att visa upp lagets kärnvärden, Tony Stewart och Co. har återvänt med en serie av sina förares framgångshistorier.

Noah Gragson tänkte på Cup Series-racing som en avlägsen dröm

Att flytta från gräsrotsdivisionerna till den främsta tävlingen är Cup-serien en tidskrävande process. Å andra sidan är konkurrensen så intensiv att många förare misslyckas med att ta sig till Cup-serien trots att de tävlade i en nationell NASCAR-tävling under hela sin karriär. Efter att ha glänste i varje skede av sin NASCAR-dröm var det bara en fråga om när och inte varför för Noah Gragson. Legendariska förare gillar Kyle Busch och Jimmie Johnson har varit ansvarig för föraren, och han har säkert lärt sig mycket av dem.

“Att komma till cupserien har alltid varit drömmen”, hävdade den 25-årige stjärnan. “Utan alla dessa människors hårda arbete, min familj, nära vänner och alla fans, Jag vet inte om jag hade kunnat göra det. Men passionen inom mig, att vilja vinna lopp och vara där med mitt team, det finns ingen bättre känsla än att stå ovanpå en racerbil.”

För Noah Gragson har snabbhet och framgång varit målet hela tiden; precis som Kenny Wallace sa, påminde NASCAR om den amerikanska drömmen.

“Jag har haft turen att ha stunder under hela min karriär av att ha dessa möjligheter och vara i de positionerna för att vara i toppen av världen. Det är väldigt kul. Som 13-årig pojke, Jag visste att drömmen fanns där, men jag visste aldrig hur realistisk den var. Jag är tacksam och tacksam för allas hårda arbete. Jag saknar ord när jag tänker på det. Det har varit en resa och ett stort privilegium.”

Vidare talade han om sin resa till toppen av NASCAR-pyramiden och uttryckte sin tacksamhet. Noah Gragson tackar lagägare för att de har gett honom en plattform för att visa upp sina talanger och är inte blyg för att uttrycka sin tacksamhet helhjärtat.

Gragsons uppstigning till cupserien

Jämfört med SHR-kollegan Josh Berry har Noah Gragson gått en annan väg. Medan Dale Earnhardt JrJR Motorsports sätta dem i rampljuset, har Berry redan tillbringat fem år till än Gragson i sin strävan. Föraren nr 10 fumlade å andra sidan sin chans till kontinuitet i cupserien. Efter en oväntad händelseutveckling efter en okänslig handling på sociala medier var Legacy Motor Club tvungen att släppa honom.

Sedan dess har han förberett sig för en comeback som förare och människa. Noah Gragson skickade sina blommor till organisationerna och människorna som hjälpte honom att forma hans karriär och tillade: “Som 13-årig racerförare började jag i Las Vegas, Nevada, vid Bowl Ring i Bandoleros.”

“Jag har alltid haft drömmen och det passion för att en dag förhoppningsvis kunna ta sig upp till de 3 bästa nivåerna i NASCAR. Det har varit många fantastiska människor som har stöttat mig och funnits där hela vägen. Min familj tillsammans med familjen Hanley i Bandoleros, flyttar upp till Legend Cars med Dustin Ash, tävlar i K&N-serien med Jefferson Pitts Racing fram till Truck Series med Kyle Busch Motorsports och sedan till Xfinity med JR Motorsports.”

Noah Gragson har en enorm börda på sina axlar, med Stewart-Haas Racing som hoppas på en vändning av förmögenheterna. När vi går in i en ny era 2024, förhoppningsvis, kan laget och Gragson resonera bra för att producera resultat värda ett kraftpaket i cupserien.

RELATED ARTICLES

Mest populär