Wednesday, February 28, 2024
HemEquestrianVirginia Equestrian Center tar djärvt ställningstagande mot utvecklingshot

Virginia Equestrian Center tar djärvt ställningstagande mot utvecklingshot

Föreställ dig ett vidsträckt, frodigt land som sträcker sig så långt ögat kan se. Med ljudet av dunkande hovar och den uppiggande omfamningen av orörd, krispig luft. Är inte det varje ridälskare och hästägares dröm? I hjärtat av Greater Richmond-regionen, där James River forsar nära gränsen till Powhatan County, Virginia, fångar en vacker 130 hektar stor gård denna dröm, komplett med en djup, rik historia. Men denna orörda tillflyktsort skulle ha stått inför hoten från modern utveckling om det inte vore för denna enda modiga kvinna.

Amerikas favoritvideo idag

Powhatan County, Virginias del av ryttarhimlen

Enligt WTVR äger Terry Adcock en vacker 130 hektar stor gård i Powhatan County, Virginia, kallad Oakdale Equestrian Center. Hennes underbara bit land är ett stycke ryttarhimlen på jorden, med skogar, bäckar, åkrar och dammar. Med 34 majestätiska hästar delar hon att det är det bästa att vakna där varje dag. Gården har också en mångsidig och djup historia, där Adcocks hem byggdes 1835.

Däremot uppstod en oro över den ökande utvecklingen i området, med fler hus som byggdes. Hon oroade sig för att regionens unika och naturliga charm skulle gå förlorad om detta fortsatte. Från Capital Region Land Conservancy sa Parker Agelasto till WTVR, “Tråkigt nog, när du väl utvecklar en fastighet är det svårt att få den tillbaka till ett naturligt tillstånd.” Så, när hon tog saken i egna händer, bestämde sig Adcock för att vidta åtgärder och göra ett djärvt drag.

Hur Terry Adcock gjorde ett djärvt drag

“Varje djur har någonstans att vara säker. Alla mina djur är glada. Det är allt jag vill, säger Terry Adcock. Så för att förhindra att hennes gård förvandlas till en bostadsutveckling, samarbetade Adcock med en ideell organisation som heter CRLC och Monacan Soil and Water Conservation District för att placera hennes gård under ett bevarandeservitut. Därmed säkerställde hon att hennes egendom skulle förbli en orörd gård för alltid, och så delar hon med sig av: ”När jag är borta kommer den fortfarande att finnas här. Det är definitivt mitt arv. Gården är viktigare för mig än något annat.”

“Never Seen One Survive”: Efter en livsförändrande “Rodeo”-olycka återfår 13-årig ridsport passionen för ridning

RELATED ARTICLES

Mest populär