Wednesday, February 28, 2024
HemJude BellinghamVinicius Jr. reagerar när Kylian Mbappes PSG-exit och flytt till Real Madrid...

Vinicius Jr. reagerar när Kylian Mbappes PSG-exit och flytt till Real Madrid anses vara nära förestående

Detta är början på slutet av Kylian Mbappes överföringssaga. Efter veckors tystnad om sin framtid har Mbappe enligt uppgift gått med på att gå med Real Madrid, efter att hans PSG-kontrakt går ut i sommar. Detta kommer efter att PSG förberett ett aptitretande avtal, värderat till mer än 100 miljoner dollar per år, för att få den 25-årige att stanna i Paris. Vi kan ännu inte utesluta fransmannens chanser att göra en helomvändning och fortsätta i PSG. Ändå verkar Madrids superstjärna forward Vinicius Jr redan ivrig att para ihop sig med 2018 års världsmästare på Bernabeu.

Eftersom Kylian Mbappe traditionellt är en vänsterytter kan hans potentiella byte äventyra Vinicius Jr som spelar på samma position i Madrid. Men även den gåtan kommer förmodligen att lösas, med tanke på hur Mbappe har anpassat sig till en annan roll på sistone.

Vinicius Jr:s överraskningsgest mot den blivande Real Madrid-stjärnan Kylian Mbappe

Sneakershopping och Complex Sneakers Instagram hanterar upplagda bilder på Kylian Mbappe och Vinicius Jr och säger: “Två Sneaker Shopping-legender kommer snart att kopplas ihop på Bernabéu.” Det här inlägget är en uppenbar referens till Mbappes nära förestående byte till den spanska huvudstaden. Instagram-inlägget visade också upp otaliga bilder på de två spelarna i aktion. Dessutom hade inlägget också utdrag av Mbappe och Vini Jrs skoshoppingäventyr med Complex Sneaker. Vini Jr var snabb med att notera det nämnda Instagram-inlägget. Han gillade uppdateringen och nickade inte så subtilt till fransmannens förestående flytt till den spanska huvudstaden.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Sneaker Shopping (@sneakershopping)

Samtidigt, enligt rykten, kan Real Madrid sälja Vinicius Jr för att göra plats åt Mbappe på vänsterkanten. De Madrid-baserade jättarna kan dock också klara sig utan att sälja den brasilianska superstjärnan. De kunde slå ihop Mbappe, Vini och Jude Bellingham i ett lag. Så här kan Vini Jr fortfarande trivas på Bernabeu om Kylian Mbappe gör en affär.

Kylian Mbappe skulle kunna anpassa sig till en ny position i Madrid utan att äventyra Vinicius Jr

Mbappe, en traditionell vänsterytter, har anpassat sig till att spela som mittanfallare i PSG, under Luis Enrique. Under sina 28 framträdanden den här säsongen spelade Mbappe en mittanfallare i 16 av dem. Han har gjort 18 mål och assisterat 6 gånger från den positionen. Därför kunde fransmannen lätt anpassa sig till en liknande position i Bernabeu, vilket gör att Madrid kan behålla Vinicius Jr.

LÄS MER: “Om de har Kylian Mbappe, kanske…” – Alan Shearer hävdar att endast PSG-stjärnan kan hjälpa Real Madrid att vinna en Premier League-titel

Madrid kunde då gå för en två-forward strategi med fransmannen och brasilianaren. Om de för tre forwards, kan Jude Bellingham spela längst bak, med Mbappe och Vini som leder anfallet. Hur som helst, bara tiden kommer att utvisa om Carlo Ancelotti kommer att ta till någon sådan taktik. Först måste Kylian Mbappe officiellt skriva på ett Madrid-kontrakt. Sedan kommer Blancos att ta emot samtalet att behålla eller avlasta Vinicius Jr. Vad är dina tankar om att para ihop duon i Madrid? Berätta för oss i kommentarerna.

Inlägget Vinicius Jr. Reagerar som Kylian Mbappes PSG-exit & flytt till Real Madrid Deemed Imminent dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär