Wednesday, February 1, 2023
HemGolf"Villde inte ta itu med livet...": Paige Spiranac bröt ihop en gång...

“Villde inte ta itu med livet…”: Paige Spiranac bröt ihop en gång när hon offentligt talade om sina barndomstraum

Paige Spiranac är nu en av de största sociala idrottspåverkarna. Med över 11 miljoner följare på alla hennes sociala medieplattformar har Maxim 2022s “Sexiest Woman Alive” den största onlinenärvaron i golfvärlden. Men hennes liv är inte så lätt som det verkar, och vägen till att komma dit hon är nu var fylld av utmaningar. Hennes största: Psykisk hälsa.

Paige diskuterar ofta sina psykiska problem. Hon berättade en gång om en händelse från sina mörkaste dagar när hon tänkte göra slut på allt.

Paige Spiranac övervägde en gång att sparka i hinken

I en intervju öppnade Spiranac en gång om hur hennes mentala hälsa en gång hade nått botten. Golfskönheten hade lidit av social ångest. Även en mindre social sammankomst skulle göra henne orolig. Och att vara runt en större grupp skulle lämna henne i tårar.

Spiranacs depression hade blivit värre med åren och nådde sin spets när hon var senior på college. Hon beskrev att hon kände sig låg och inte ville gå upp ur sängen. Hon sa, “[I] ville bara inte ta itu med livet längre.”

Hennes antidepressiva medel gjorde bara saken värre eftersom Spiranac inte hade slutat dricka. Hennes brytpunkt var när hon funderade på att ta sitt liv. Hon klättrade upp på taket på en byggnad på en parkeringsplats och stirrade ner och funderade på ett hopp. Men hon kunde inte göra det.

År senare gick Paige igenom samma överväldigande känsla och ville ta sitt liv. Strax innan hennes första match som golfproffs i Dubai, hotade någon att släppa Spiranacs nakenbild. Ikonen för sociala medier kunde inte stå ut med tanken. Hon sa: “Jag låste in mig i badrummet, bara för att hitta allt jag kunde för att inte ta itu med imorgon.”

Hur hanterade Spiranac sin depression?

Hennes mentala stress på college hade lämnat Spiranac trasig och i botten. Hon orkade inte längre och bestämde sig för att göra något åt ​​det. Hon lade om sin kost och började träna. Golfskönheten slutade också festa och dricka och slutade med sin ångestdämpande medicin. Allt hon hoppades på var att bli sitt lyckliga jag innan college.

Paige förklarade att hon tog itu med ett problem i taget. Och efter att hon slutat dricka och pilla, fick hon ta itu med sina största problem. “Nu med min ångest och min depression försöker jag bara hantera det direkt,” sa hon.

Golfskönheten har kommit långt sedan hennes mörka collegetid. Men hon visste att detta inte var en kamp som kunde vinnas så lätt. Hon led fortfarande av panik och ångestattacker, men de var mindre frekventa med tiden.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär