Friday, February 3, 2023
HemBaseball"Vill vara där ..." - Derek Jeter talar om engagerade mål för...

“Vill vara där …” – Derek Jeter talar om engagerade mål för sin familj i livet efter pensioneringen

När Derek Jeter var aktiv som basebollspelare brydde han sig bara om sin karriär. Han hade en rad kärleksrelationer, men ingen tog en allvarlig vändning. Det berodde på att han inte tänkte tillräckligt djupt på att antingen skaffa familj eller gifta sig. Men pensioneringen förändrade hans liv, och han blev en man med en annan uppsättning mål.

Jeter hade alltid betonat behovet av korrekt föräldraskap och familjevärden. Han krediterade alltid sina föräldrar för framgångstopparna han stod på. Dessutom har han konsekvent nämnt sina föräldrars närvaro omkring honom i vitala ögonblick. Därför ville Jeter upprepa det i sitt eget liv. Så Jeter väntade till pensionen för att gifta sig och bilda familj.

Han gick i pension från baseboll 2014 och gifte sig med sin supermodellflickvän Hannah Davis 2016. Paret har fött tre döttrar sedan dess, nämligen Bella Raine, Story Grey och River Rose. Så som en hängiven far har Jeter nu ambitioner planerade kring tillväxten av hans familj.

Derek Jeters liv som familjeorienterad man

Derek Jeter skildrar nu en liknande nivå av hängivenhet gentemot sin familj, som han en gång gjorde för sin idrottskarriär. Efter att ha avslutat sin speltid fick han också franchiseägande och administration. Men de dagarna är bakom honom nu, eftersom han har andra prioriteringar i livet. Jeter hade nyligen en intervju med Bloomberg Network, där han berättade om livet efter pensioneringen.

Medan han talade vid intervjun sa Jeter: “Har tre unga flickor just nu och jag vill vara närvarande med dem i deras liv. Jag tror helt enkelt inte nödvändigtvis att jag har tid att förbinda mig att göra det jag gjorde när jag var i Miami. Familj, jag tror att det är det viktigaste. Jag vill finnas där för mina tjejer. Hjälp dem att ta reda på vad de brinner för och vara där för att stödja dem.”

DYK DYPARE

Således har Jeter förklarat essensen av tid med familjen. Derek och Hannah lever för det mesta ett gammaldags liv. De behåller minimal kontakt med sociala nätverksmedier. Dessutom är de också försiktiga när det gäller mängden publicitet för sin familj.

Det tidiga livet för basebolllegenden

Född till Sanderson Charles och Dorothy, Derek kom från en hårt arbetande bakgrund. Hans föräldrar ingjutit samma positiva tankesätt i honom sedan barndomen. Han började spela i de mindre ligorna som femåring. Derek gjorde så småningom sin MLB-debut med New York Yankees 1995 och byggde upp ett berömvärt arv.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär