Tuesday, February 27, 2024
HemNBA"Vill ha 1/1000:e av talangen och skickligheten": Jimmy Butler på "Confidant" Neymar

“Vill ha 1/1000:e av talangen och skickligheten”: Jimmy Butler på “Confidant” Neymar

Jimmy Butler är en av de mest älskade NBA-spelarna. Genom sin unika resa till ligan har han odlat en lojal fanbas. Bortom banan har Butlers satsning in i kaffevärlden under NBA-bubblan satt ett djupare spår bland dem. Nu, samtidigt som han behåller sin dominans i kristiden, har Butler nyligen fått ett rykte om att omfamna mer än bara lövträet. Oavsett om det är en prestigefylld tennisturnering eller en efterlängtad fotbollsmatch, förblir Butler ivrig informerad och uttrycker sin passion för olika sporter och deras spelare.

I sin strävan har Butler bildat en nära vänskap med fotbollssensationen Neymar Jr. Utöver deras delade kärlek till sina respektive yrken, har de två knutit varandra över faderskap, livet och den enkla glädjen att spendera kvalitetstid tillsammans. Men det finns en unik aspekt av Neymars färdigheter som Jimmy Butler öppet önskar.

Under ett samtal med The Guardian grävde Butler in i sitt starka band med Neymar. När han reflekterade över resan att få sin idol att bli en förtrogen, avslöjade Butler sin ödmjuka strävan och sa: “Jag vill bara ha en tusendel av talangen och skickligheten som du (Neymar) har.” Genom att uttrycka sin beundran skänkte Butler nådigt Neymar med sina välförtjänta blommor.

(berättelse utvecklas)

Inlägget “Want 1/1000th of the Talent and Skill”: Jimmy Butler på ‘Confidant’ Neymar dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär