Saturday, December 9, 2023
HemeSportsVill du ha en SMG för din laddning i Call of Duty:...

Vill du ha en SMG för din laddning i Call of Duty: Modern Warfare 3? Så här får du den bästa Rival-9-konfigurationen

Alla stora spelsläpp hamnar vanligtvis i rampljuset. Om ett år fullproppat med några enorma namn är det Call of Dutys tur att lysa. Call of Duty: Modern Warfare 3 är bara en dag gammal och spelare är över det. Trots en del dåliga recensioner och kritik under betakörningen har titeln lyckats hamna på första plats i toppsäljande listor över alla plattformar. Och bland alla funktioner som har spelare engagerat, är den viktigaste uppenbarligen vapen. Det är trots allt en FPS. Och det finns en ikonisk SMG som spelarna verkligen vill ha.

SMG har varit den mest omtalade funktionen i Modern Warfare. SMGs anses vara elitligan av vapen och ger spelarna ett försprång i det taktiska skyttet. Med en rad SMGs som utvecklarna har tagit till MW genom åren hade FPS-fanatikerna starka förväntningar på den senaste CoD-delen. Lyckligtvis gör Call of Duty: Modern Warfare 3 ingen besviken. Det finns dock en klar favorit SMG; Rival 9.

Rival 9: Den mest effektfulla SMG i Call of Duty: Modern Warfare 3?

Av alla alternativ som fansen måste gå in i striden med, finns det alltid en befintlig fördom för ett visst vapen. Den här gången är det för Rival 9, vilket är ett ganska vanligt val. Rival 9 har en Time-to-Kill och en räckvidd på 287ms upp till 10,2, vilket gör den till ett av de mest dödliga vapnen för möten på nära håll. För de flesta spelare resonerar Rival 9 med ett aggressivt tillvägagångssätt.

SMG är alltid att föredra av spelare som letar efter smidighet och fingerfärdighet. Även om de andra specifikationerna på Rival 9 inte är dåliga, gör den överlägsna eldhastigheten det nästan till ett nödvändigt val för de flesta av de adrenalinpumpade skyttarna. Den enda oro som vissa spelare har med Rival 9 är utbudet det erbjuder. Men med övning tror många proffs att det är en lönsam kompensation.

Om du planerar att prova Rival 9 i din nästa strid måste du känna till den perfekta laddningskonfigurationen för vapnet.

Bästa laddningen att prova i MW3 för Rival-9

Förutom alla laddningar som du kan prova för Rival 9, här är ett förslag för att få bästa resultat från det dödliga vapnet i MW3.

  • Bakre grepp: Rival Vice Assault Grip
  • Magasin: 40 Round Mag
  • Lager: Bruen Flash V4 Stock
  • Nosparti: Monolitisk dämpare
  • Barrel: Rival-38E Fire Starter Barrel
  • Ammunition: 5,45 High Grain

Infanterivästen är ett bra komplement till din löpning och pistol Rival-9-strategi för tac sprint, tac stance och slide. Du kan fylla på ammunition på planen med Scavenger Gloves och öka din smidighet med lätta stövlar. Om du vill vara mer hemlig kan du också välja Covert Sneakers. Bär slutligen EOD Padding för att minska explosiva skador så att du inte stöter på en granat när du springer från en spawnplats till nästa.

Förhoppningsvis kommer laddningen att fungera för ditt nästa stora taktiska framsteg på slagfältet.

RELATED ARTICLES

Mest populär