Saturday, December 2, 2023
HemOlympics"Vill bara ha en ursäkt": 12x OS-medaljör Ryan Lochte öppnade en gång...

“Vill bara ha en ursäkt”: 12x OS-medaljör Ryan Lochte öppnade en gång om sitt ärrade förhållande med mamma

Ryan Lochte är utan tvekan en av de mest framgångsrika simmare som någonsin kommit från Amerika. Han lyckades säkra medaljer i alla fyra olympiska spelen som han tävlade i. Dessutom vann han fem medaljer vid OS i Peking 2008, vilket gjorde tävlingen till en av de mest framgångsrika åkarna i hans karriär.

I en intervju 2020 med Graham Bensinger diskuterade Ryan en gång de svårigheter han mötte som ett resultat av sin förälders skilsmässa. Även om idrottaren har lyckats lösa sina meningsskiljaktigheter med sin far, är förhållandet med hans mamma fortfarande flyktigt.

Ryan Lochte pratade inte med sin mamma på flera år

När han blev ifrågasatt hur skilsmässoperioden påverkade unge Ryan, sa han: “Jag var inte så mycket, jag gick på college.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Kayla Lochte (@kaylaraereid)

“Det hände många saker i mitt liv”, fortsatte simmaren. “Vid ett tillfälle … var vi alla emot någon, och senare i livet förändrades saker,” sa Ryan. Hans far höll hemligheter om skilsmässan från honom för att skydda honom. “När det hände var vi alla på min mammas sida”, förklarade Lochte, “Men senare i livet, när jag berättade för henne att hon skulle bli mormor, sa hon några väldigt sårande saker som på ett sätt gjorde slut på vårt förhållande.”

DYK DYPARE

“Hon sa precis några saker till mig och min fru… jag kan komma över det men jag ville bara ha en ursäkt från henne och hon sa att hon aldrig kommer att be om ursäkt. Hon har inget att säga förlåt för. Därefter har jag inte pratat med henne på flera år, säger Ryan.

Lochtes mamma försökte förtala honom offentligt

Den 12-faldiga OS-medaljören är en självutnämnd dam-man. Han var till och med en del av en show som hette “Vad skulle Ryan Lochte göra?” som följde Ryans dejtingliv. Ryans mamma sa en gång att hennes son inte är särskilt intresserad av att dejta i en intervju med “Today Show” 2012. Hon sa att Ryan var mer angelägen om en-nattsmöten. Senare var Ryan tvungen att försvara sin mammas påstående.

Ryans mamma talade rakt ut om sin sons amorösa äventyr. I en efterföljande intervju svarade Ryan på Ileanas kommentarer genom att säga: “Hon menade att jag går på många dejter. Hon menade inget negativt. Hon är ny på hela mediegrejen.”

RELATED ARTICLES

Mest populär