Monday, February 26, 2024
HemBodybuilding"Vilket odjur": 143 kg dvärgkroppsbyggare som sitter på huk nästan fyra gånger...

“Vilket odjur”: 143 kg dvärgkroppsbyggare som sitter på huk nästan fyra gånger sin kroppsvikt gör Internet bedövad

Kroppsbyggaren Tom Agnew, känd som Dwarf Juggernaut, är ett namn som har blivit mycket berömmelse och popularitet de senaste dagarna. Med imponerande knäböj har kroppsbyggaren dragit till sig allmän uppmärksamhet och byggt upp sitt eget rykte. På sistone var fitnessvärlden chockad när Agnew satt på huk med vikter mycket högre än hans egen.

Tom Agnew, som har fått smeknamnet “Mini Pekka” har gjort personliga rekord i gymmet, vilket är otänkbart. Även om han måste hantera dvärgväxt, har kroppsbyggaren aldrig låtit sitt fysiska tillstånd påverka hans beslutsamhet och passion för fitness.

Tom Agnews personliga rekord

I en av de senaste Instagram-rullarna som delas av @bisandtris, ses 143-lbs-Dwarf Juggernaut sitta på huk en imponerande mängd vikt, vilket visar upp sin styrka. I det här specifika fallet satte Agnew imponerande 545 pund på huk och satte ett nytt personligt rekord (PR). Det faktum att Dwarf Juggernaut lyckades hantera en vikt nästan fyra gånger sin egen kroppsvikt lämnade fitnessgemenskapen förvånad.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av B&T, Est. 2014 (@bisandtris)

Även om Agnew har tillståndet av dvärgväxt, märkte många fans hur kroppsbyggaren hade en exakt form. Han har också tidigare gjort sitt personliga rekord genom att göra 15 reps av 400-pund knäböj. Eftersom Agnew håller på att förverkliga alla sina mål då och då, piggar också fitnesscommunityt upp honom.

Kroppsbyggargemenskapen förblir chockad varje gång Dwarf Juggernaut plockar upp vikter. Den här gången när han gick över 500 pund kom hela branschen att uppskatta och prisa hans kapacitet och engagemang.

Fansen firar Tom Agnews knäböj

Ett av fansen skrev, “Han slog SIN hela rörelseomfång, sluta hata en man som är jävligt stark oavsett storlek.” Medan ett annat fan sa: “Jag älskar att han rockar den gigantiska mördarskjortan.” Någon annan försvarade Mini Pekka genom att säga, “Jag kan inte tro att folk ifrågasätter ROM. Det här är en vacker knäböj. Titta på hälsenorna och vaderna som krossas ihop, tror du verkligen att han skulle kunna gå lägre?? LOL.” Ett annat fan nämnde, “Det här är definitivt en mindre version av @nick_walker39 bra skit!!” Under tiden skrev någon annan: “Vilket odjur.”

Det är inte lätt att vara en del av fitnessgemenskapen när samhället kommenterar en person för att de inte har den stereotypa perfekta kroppen. Tom Agnew tycker att det är utmanande att erkänna sina fysiska begränsningar, men ändå håller han ut och förvandlas till någon anmärkningsvärd och formidabel, vilket gör alla förvånade över hans färdigheter. Eftersom Agnew konsekvent visar sin potential i samhället, ser fansen ivrigt fram emot vilken spännande utveckling som väntar.

LÄS MER: “Detta är vansinnigt”: Dwarf Bodybuilder’s mind-numbing 545lbs squat lämnar fitnessvärlden käftad

Inlägget “Vilket odjur”: 143 kg dvärgkroppsbyggare som sitter på huk nästan fyra gånger sin kroppsvikt lämnar internet bedövad dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär