Saturday, December 9, 2023
HemeSports"Vilket bra jävla videospel" - YouTube-streamern Ludwig njöt av God of War...

“Vilket bra jävla videospel” – YouTube-streamern Ludwig njöt av God of War Ragnarok trots att han spelade det rakt i 24 timmar

God Of War Ragnarok är ett av de mest trendiga spelen just nu. Dessutom är det en nominerad titel för årets Game of the Year. Så, hur kan YouTube-streamern Ludwig inte livestreama denna häpnadsväckande PlayStation-titel? Men för att göra saker intressanta när han streamade det här spelet, satte han några tuffa villkor för sig själv också.

Ludwig Ahgren är en YouTube-streamer känd för att livestreama videospelsrelaterat innehåll. Han har över 3,75 miljoner prenumeranter på sin kanal. Han har varit värd för många unika livestreams på sin kanal, som att avsluta Elden Ring på en 24-timmars livestream.

Ludwig avslutade God of War Ragnarok på 24 timmar!

27-åringen livestreamade nyligen God of War Ragnarok. Men han var tvungen att avsluta det i en 24 timmar lång ström, liknande hans tidigare Elden Ring-utmaning. Men det fanns ytterligare ett villkor i den här utmaningen: han kunde inte sova under livestreamen.

Ludwig hävdade också i början av spelet, “Bror, jag kommer inte att dö en gång.” Men det hände inte eftersom han dog 53 gånger i matchen. Men han blev trött när han fortsatte spela. Så småningom blev han sömnig när han spelade men var tvungen att kontrollera det på grund av utmaningen.

Ahgren avslutade äntligen matchen efter 24 timmar. Även om utmaningarna var tuffa tyckte han om att spela actionäventyrsspelet 2022. Han sa till och med: “Vilket bra jävla videospel. Jag grät två gånger.” Han delade också de rykten han visste om God of Wars framtid.

YouTube-streamern relaterar sin kanal till Tyr

Tyr var en av karaktärerna som fansen ville träffa i Ragnarök. I en sekvens i spelet frågade Tyr Atreus vilken sida han skulle välja i Elven War, Dark Elves eller Light Elves. Atreus kunde inte svara, så Tyr råder honom att inte välja en, vilket imponerade på Ludwig.

Ludwig delade, “Det är ungefär som Mogul Mail på ett sätt som att du måste se båda sidor. Du kan inte bara välja en som du gillar.” Mogul Mail är Ludwigs andra kanal, där han delar med sig av sina tankar om de senaste händelserna. Nyligen delade han med sig av sina tankar om Kanye Wests kontroversiella uttalanden på kanalen.

Vad är dina tankar om denna vansinniga ström av God of War av Ludwig? Dela dina tankar i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär