Tuesday, February 27, 2024
HemUfcVilken motorcykel äger Sean Strickland? Allt om UFC Middleweight Champ's Bike...

Vilken motorcykel äger Sean Strickland? Allt om UFC Middleweight Champ’s Bike Collection

Sean Strickland har vuxit till att bli en av de mest populära fighterna i UFC under de senaste månaderna. Han kommer att försvara sin titel för första gången mot den växande mellanviktsutmanaren Dricus du Plessis på UFC 297. När vi närmar oss säsongens första pay-per-view, låt oss ta en titt på en mindre omtalad hobby för mellanviktsmästaren – hans cykelsamling.

“Tarzan” har nämnt sin kärlek till det tvåhjuliga fordonet många gånger under intervjuer och presskonferenser. Fansen har dock inte så mycket kunskap om vad Strickland har i sitt garage, och det är vad vi är här för att prata om idag.

Hur många motorcyklar har Sean Strickland?

Trots sin kärlek till motorcyklar har mellanviktsmästaren bara två cyklar som han kör. Den första cykeln i fråga är Yamaha Tenere 700. Den fungerar i terrängsituationer och har en 6-växlad manuell växellåda som rymmer 72,4 bashästkrafter. Den andra cykeln som han äger är en Harley-Davidson Low Rider S, som är en 1923 cc best. I själva verket har Sean Strickland setts försöka mycket mer med sin Yamaha-cykel än att bara köra den terräng.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Sean Strickland (@stricklandmma)

Mellanviktsmästaren har delat många videor och bilder på honom när han gör några galna stunts med sin cykel. En av dessa galna stunts var att han cyklade på en ramp över en hög med brinnande ved. Inte bara det, utan ‘Tarzan’ har också kraschat på sin cykel flera gånger. Även om de flesta krascherna inte var allvarliga, fanns det en som ledde till en olycka som nästan avslutade hans fightingkarriär.

“Tarzans fruktansvärda motorcykelolycka 2018

För några år sedan var Strickland inblandad i en fruktansvärd händelse som hände utanför buren. I december 2018 red mellanviktsmästaren hem från ett träningspass på sitt gym. Han var på sin Harley-Davidson-motorcykel (som förstördes, vilket fick honom att köpa en till senare) och klockade med en hastighet av 45 mph när han plötsligt kolliderade med en interceptor. I timmar kunde Strickland inte känna någonting när han låg på marken i ett medvetslöst tillstånd.

Sean Strickland återhämtar sig från motorcykelolycka https://t.co/NJNKYt7GaK pic.twitter.com/8WOKzMB80E

— Idag i #MMA (@TodayInMMANews) 18 december 2018

När Sean Strickland återfick medvetandet såg han att läkare hade omringat honom tillsammans med en polis. Olyckan ledde till att mästaren drabbades av en riven knäskålssena och ett separerat knä, vilket gjorde att han behövde opereras. Strickland delade en bild på honom liggande i sjukhussängen på sociala medier efter olyckan, som nu är borttagen.

Trots nära-döden-upplevelsen fortsatte Sean Strickland att lova sin kärlek till motorcyklar efter att ha återhämtat sig från olyckan. Den ständigt röstmästare mellanviktsmästaren fortsätter att ägna sig åt aktiviteter som han älskar samtidigt som han får jobbet gjort inne i Octagon. Även om han bara har två cyklar i sin samling, skulle Strickland kunna lägga till fler om han fortsätter att tjäna de vinnande lönecheckarna.

Läs mer: ‘Ge mig hästkraft’- Dricus Du Plessis’ tränare ställer djärva krav från ‘Still Knocks’ innan UFC 297 Headliner mot Sean Strickland

Inlägget Vilken motorcykel äger Sean Strickland? Allt om UFC Middleweight Champ’s Bike Collection dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär