Tuesday, February 27, 2024
HemViralSportsMomentsVIDEO: Yngling som visar obefläckade Hoops-färdigheter på sin födelsedag ryter upp i...

VIDEO: Yngling som visar obefläckade Hoops-färdigheter på sin födelsedag ryter upp i hela arenan

Hur många gånger har du snubblat över en basketmatch för barn? Även om deras amatörmanér verkar bedårande, inträffar sällan tillfällen där ett barn basar runt som en riktig dålig pojke. En viral video visade upp en sällsynt bedrift av ett barn som kanaliserar sin inre Michael Jordan för att utföra en av de galnaste dunkarna någonsin! När ungen ryckte bollen och började sin löpning var det inte så många som insåg att det skulle leda till ett så legendariskt ögonblick.

Amerikas favoritvideo idag

Med publikens applåder ekande runt arenan sågs ungen insupa varje bit av uppskattning för sin prestation. Så vad exakt gjorde barnet? Låt oss göra en detaljerad analys av videon nedan.

Unga hoopster dunkar i stil

Videon laddades upp av ett konto som heter “House of Highlights”. I klippet inleds scenen med flera barn som spelar en basketmatch i vad som ser ut som bakgrunden till en riktig basketplan. Enligt videons bildtext var det ett tillfälle då en födelsedagsfest firades. Bland hela publiken kunde ett par pojkar ses på ett distinkt sätt.

En av dem var klädd i en vit halvärmad t-shirt med blå träningsbyxor. Den andra hade en grå halvärmad t-shirt med grafiskt tryck tillsammans med ett par svarta shorts. Inledningsvis såg den som bar de blå banorna ut att ha kontroll då han hade bollen i handen. Men när han försökte driva framåt, gjordes en utmaning. In kom pojken med den grå t-shirten. Efter att ha lyckats rycka bollen från sin motståndare såg den unge pojken ut att bryta sig loss från försvararna när de närmade sig honom i stort antal.

Pojken visade oklanderlig, smidig fotfärdighet för att ta sig förbi sina motståndare. Pojken såg sig inte tillbaka när han väl hade utrymme att leka med. Han rusade med full kraft och gick in i cirkeln, varifrån han gick vidare och hoppade för att slutföra en fotofinish-dunk. Pojken höll fast i ringen ett tag för att göra flytten ännu snyggare och efterliknade NBA-proffsen.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av House of Highlights (@houseofhighlights)

En sådan uppvisning av makt var skyldig att få fansen att prata, och det gjorde den säkert.

Fansen beundrade det spektakulära spelet

Instagram-inlägget med texten “Såna ögonblick varar hela livet”, fick mer än 7 miljoner visningar och 295 000 likes. Videon med titeln “DE KOMMER MINNS DENNA FÖDELSEDAGSFEST FÖR ALLTID”, delades av mer än 65 000 användare. Fansen reagerade på videon i kommentarsfältet.

VIDEO: 6:e klass Basketball Prodigy dominerar internet med häpnadsväckande färdigheter

En av användarna kommenterade humoristiskt att den lilla ungen “Reste över hela världen”. Visst var den långa spurten han tog verkligen anmärkningsvärd.

Basketmatchen ägde rum på en studsmatta och många användare märkte det inte först. En av användarna som hänvisade till samma skrev, “Jag inser inte att det var en studsmatta först”.

“Åh det var PERSONLIGT”, skrev ett annat fan och hänvisade till det faktum att ett sådant framträdande förmodligen kan skada andra spelares självförtroende.

Ett annat fan älskade hela videon så mycket att han kommenterade, “Jag ska definitivt ha en fest för min brorson så här när han fyller 10, lol”. Huruvida festen kommer att bli viral som denna eller inte är en fråga för framtiden att avslöja.

Medan en annan Instagram-användare nämnde barnet som “SUPERMANNN”. Bragden vid en så öm ålder var verkligen övermänsklig.

Tror du att pojken har potential att göra det stort i basketens rike? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär