Sunday, February 25, 2024
HemBoxingVIDEO: Två pojkar deltar i en brutal boxningsuppgörelse och levererar flera knockouts...

VIDEO: Två pojkar deltar i en brutal boxningsuppgörelse och levererar flera knockouts på några sekunder

Internet är fyllt med flera videor av boxnings- eller MMA-liknande gatuuppgörelser. De involverar vanligtvis några slag och en snabb knockout, men den här videon som cirkulerar på sociala medier hade något helt annat i beredskap.

När ett klipp visar de två unga pojkarna engagerade i sin våldsamma boxningsmatch, ser vi en pojke slås ut och fortfarande stå upp för att slåss. Låter konstigt va? Låt oss ta reda på hur denna gatustrid förvandlades till ett spektakel av överraskning.

En omvänd knockout i ett boxningsbråk

Uppladdad på X av sidan ‘STREET FIGHT HARD’, genererade videon en hel del surr på nätet, med över 2,2 miljoner visningar när artikeln skrevs. Det som fångade blicken var kanske boxningsförmågan båda pojkarna visade. Det här var inget vanligt gatuslagsmål, med slag som kastades runt med våld.

Aldrig i mitt liv har jag sett någon slås ut ur verkligheten och slås tillbaka in i den pic.twitter.com/jHX6mhDzgY

— STREET KAMP HÅRDT | 1M?? (@streetfighthard) 17 januari 2024

Dessa pojkar menade allvar, och det var helt klart att se från deras ställning, rörelser över den imaginära gaturingen och tekniken för deras slag. Vi hade en ordentlig gatuboxningsuppgörelse. Det började med att en pojke klädd i svart levererade flera vänster- och högerkrokar till en annan klädd i vitt.

Han slog absolut pojken och tvingade honom till golvet. Majoriteten av människor skulle sluta efter detta, men inte pojken i vitt. Han reste sig snabbt bara för att få ett slag i ansiktet igen, men den här kampen var inte den vanliga.

Dessa pojkar visade stor fart och var snabba på fötterna, bara pojken i svart var vida överlägsen. När de båda sprang runt sin imaginära boxningsring, lyckades pojken i vitt undvika en överraskande vänsterkrok.

LÄS MER – VIDEO: Ung man ångrar omedelbart sucker som slår en äldre kille, får MMA-stilslektion

Han blev så småningom offer för de två förfalskningarna och slagkombinationen. Det mest spännande i kampen kom efter detta, när han fortsatte att dunka honom och slog ut honom med en brutal högerkrok. Han stod där, lite ur balans men helt kall.

Den här gången kunde han dock inte smita från vänster krok och blev inlindad i ansiktet igen. Effekten av slaget var så brutalt att det slog honom till medvetande och blev det mest bisarra slutet på ett slagsmål. Till slut skakade de varandras hand och deras boxningsmatch var över.

Internet tappar sinnet över det bisarra bråket

Internet kunde bara inte tro vad de bevittnade. Användare var helt förvirrade över vad de såg. Låt oss ta en titt på vad de hade att säga.

Man kunde bara inte tro sina ögon. Det var första gången han såg en omvänd knockout efter en knockout i samma kamp.

Han blev allvarligt utslagen ur kampen och slog tillbaka in i kampen

— Rando-Brad (@brad_rando) 17 januari 2024

En drog en parallell till mat och sa att han “ätit upp honom” vilket innebar att han absolut spikade kampen men ändå skakade hand med honom till slut, vilket var roligt.

bror åt en hel hink med 10 bitar och avsluta med en handskakning

— Steve (@datwittaa) 17 januari 2024

Den här användaren var bara imponerad av handslaget i slutet av kampen.

Det är så en kamp alltid ska sluta. Handslag och respekt.

— Do Better Bro (@DoBetterBro) 17 januari 2024

När han pratade om pojken i vitt sa den här användaren att slåss inte var något för honom.

Bro var inte byggd för detta.

— Influencer Juice (@InfluencerJuice) 17 januari 2024

Användaren sa att det var fantastiskt att se pojken tänka lugnt och avsluta kampen vid rätt tidpunkt. Något som är ganska ovanligt att se.

Han vet när han ska sluta
Jag älskar honom för det

— FORTUNATE_OFFICIAL (@fortunateozuyak) 17 januari 2024

Att bli utslagen i ett slagsmål är en sak, men att bli slagen tillbaka till sina sinnen är bara absolut film. Internet misslyckas aldrig med att leverera, och det har det, ännu en gång! Alla kommer att minnas denna kamp länge.

Inlägget VIDEO: Two Boys Engage in Brutal Boxing Showdown, Deliving Multiple Knockouts in Seconds dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär