Monday, February 26, 2024
HemViralSportsMomentsVIDEO: Street Fight slutar i en brutal single Punch Knockout efter att...

VIDEO: Street Fight slutar i en brutal single Punch Knockout efter att två ungdomar hamnat i ett slagsmål

Gatubråk har ökat, och vissa är ofta bortom vår förståelse. Ett sådant slagsmål har blivit viralt, med ett bisarrt gatumöte som har blivit ämnet för diskussion på nätet. Gatustriden som helt klart är ensidig! har fått 170k plus visningar och över 4k likes. Låt oss ta en titt på exakt vad som hände mellan de två och bryta ner handlingen slag för slag.

Amerikas favoritvideo idag

Boxningsraseri går fel när ensidig dominans slutar i brutal KO

Videon laddades upp av Streetfighthard på Twitter, nyligen omdöpt till X. Även om det bara var ett elva sekunder långt klipp var mängden våld den hade under den korta tiden chockerande. Videon hade två centrala karaktärer som bråkade på öppen gata. En av bråkarna hade en bar överkropp med grå långbyxor. Den andra bar en ärmlös T-shirt med röda basketshorts.

När de två började sin match stod det direkt klart vem som skulle vinna. Killen i röda shorts släppte lös en uppsjö av jabs och uppercuts som fick hans motståndare att gå ner. När han gjorde ett bräckligt försök att ta sig upp igen och ta sig an förseelsen, fick han ett snabbt slag i ansiktet att svimma ut. Killen dunkade på betongvägen med huvudet först, vars syn är tillräckligt för att alla ska rycka till av smärta och förbli oberörda.

När videon tog slut hade vi ingen uppdatering om personens fysiska välbefinnande. Men videon fick några intressanta reaktioner från online-communityt.

Nätanvändare reagerar på den skeva matchen

Videon med texten “Heated Street Fight “, fick mer än 170 000 visningar och cirka 4 000 likes när den här artikeln skrevs. Twittervärlden delade med sig av sina åsikter om den ensidiga matchen.

VIDEO: Street Encounter Between Two Boys förvandlas till ond strid, slutar med nedtagning i MMA-stil

En av användarna hänvisade till videons bildtext och delade en personlig åsikt och hänvisade till videon som en ensidig match snarare än ett hett gatubråk.

En annan användare blev chockad när han såg färdigheterna hos killen i den blå tröjan.

Anledningen till att ett sådant slagsmål plötsligt utspelar sig på gatan är fortfarande oklar. Ett fan bad om bakgrundsberättelsen i kommentarsfältet.

Medan en annan användare kommenterade att killen som bär de röda shortsen är utbildad.

“HÅRDA STÅNGAR”, skrev en annan Twitter-användare.

I vårt försök att analysera videon finns det ingen förklaring till varför den bar överkropp försökte blanda sig i slagsmålet. Eftersom det var uppenbart att han inte var någon match för sin motståndare, målade hans snabba backtrampande, följt av hans desperata clinch mot sin motståndare, en sorglig bild. När hans motståndare kom överst, befaras personen ha tagit allvarlig fysisk skada. Hans blixt knockout fick honom att dunska på betonghuvudet först vilket gjorde alla berörda.

Det är okänt vad som fick den bar överkropp att försöka hamna i ett slagsmål när han uppenbarligen inte var redo för det. Även om det var våldsamt, visade sig stridsförmågan hos den som bar röda shorts vara för mycket för hans motståndare att ta itu med.

Håller du med? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär