Saturday, December 9, 2023
HemViralSportsMomentsVIDEO: Streamers Jon Zherka och Harrisons episka MMA Street Brawl skakar internetvärlden

VIDEO: Streamers Jon Zherka och Harrisons episka MMA Street Brawl skakar internetvärlden

I en värld där streamers har lika stort inflytande som traditionella kändisar, är konflikter inte bara reserverade för onlinevärlden. Den senaste trenden med streamerbiff har tagit dessa konflikter från pixlar till trottoar och lagt till ett nytt lager av spänning till det digitala landskapet. Gå in i det senaste kapitlet i sagan: det oväntade gatubråket mellan YouTube och Kick-streamaren Jon Zherkas och brittiska Kick-streamaren Harrison. Deras pågående fejd, som puttrade i den virtuella världen, kokade över till en verklig MMA-liknande uppgörelse på gatan!

Streamers tar ut sin onlinefejd på gatorna

Streamerbråket som skulle hända i ringen skedde istället på gatan. Uppladdad på X av sidan “TopStreetFights”, Jon Zherkas ställde upp med Harrison.

Båda streamers har haft en pågående fejd som har hotat att utvecklas till något massivt, men det har varit tyst fram till nu. Bara förra veckan hade Zherka skickat några kommentarer om Harrison och den berömda streamern Adin Ross, som inte föll väl i smaken hos den senare.

Det var Zherka som anstiftade Harrison på gatan, och duon bröt in i ett våldsamt MMA-bråk. Harrison streamade live när hela bråket ägde rum. Tyvärr för Zherka var Harrison för mycket för honom att hantera.

Han fick honom instängd i ett MMA-fighter-liknande lås när de slogs mitt på vägen. En av deras vänner bad dem hela tiden att “chilla” och stoppa våldet, men Zherka såg inte ut på humör till det. Så småningom, efter att ha blivit övermannad av Harrison i deras MMA-liknande gatubråk, gav Zherka upp.

Internet reagerar på MMA-bråk mellan två internetpersonligheter

När den virala videon av gatubråket cirkulerade utbröt internet med reaktioner. Användarna hade en fältdag och skapade memes och inlägg som gav en touch av humor till den intensiva sammandrabbningen. Låt oss ta en titt på de bästa kommentarerna!

Den här användaren sa att Zherka bara pratade för mycket skräp och kunde inte bråka.

Användaren sa att WWE omedelbart skulle anställa honom efter att han hade dragit av det falska fallet i kampen.

MugenLord trodde att hela videon var falsk och iscensatt.

Andrew sa att Harrison inte på något sätt var smal och Zherka underskattade honom.

Rafael kallade precis hela videon skrämmande.

Gatorna kan ha varit slagfältet, men internet blev, sannerligen, arenan för efterdyningarna. När det virtuella dammet lägger sig är en sak klar – i internetkändisarnas värld är inte ens trottoaren immun mot dramatiken och skådespelen från ett gammaldags bråk!

RELATED ARTICLES

Mest populär