Tuesday, February 27, 2024
HemViralSportsMomentsVIDEO: Skateboard-slide går snett när skridskoåkare tumlar nerför rampen i lustiga landning

VIDEO: Skateboard-slide går snett när skridskoåkare tumlar nerför rampen i lustiga landning

Det är ingen smart idé att åka skridskor var som helst och överallt. Även om skridskoåkning kräver en betydande kompetensnivå att bemästra, har det också sina begränsningar. En video som blev viral uppenbarar sig på samma linje också! Även om det inte innebar några dödliga skador, var det säkert en anledning till en livslång pinsamhet för de två åkarna.

Amerikas favoritvideo idag

Videon fokuserar på ett par skridskoåkare som ville stjäla rampljuset på en inomhusanläggning. De lyckades dock bli kvällens snackis, men på sätt och vis ville de kanske inte. Så vad exakt hände med skridskoåkarna? Vad gick fel? Låt oss dyka in i videon och se själva.

Övertroende leder till skridskokatastrof

Videon i fråga laddades upp av House of Highlights på Instagram. I klippet ser vi inramningen av en inomhusanläggning med en lutande plattform följt av trappor. De första sekunderna verkade vara helt okej när det började gå fruktansvärt fel. När videon fortskred kunde ett par killar ses närma sig den lutande plattformen.

Det som var slående var det faktum att båda hade skridskoblad fästa på sig. En av killarna var klädd i en grå grafisk t-shirt med blå jeans. Han bar också en mörkgrå jacka till sin outfit. Den andra bar en helsvart outfit med svarta jeans och en skjorta, tillsammans med en svart yllekeps. När killen klädd i blå denim såg stadig ut på sin skateboard, närmade han sig plattformens ände med lätthet. Tyvärr uppstod det problem när skateboarden stötte i marken och killen tumlade och sladdade iväg i golvet.

Som om inte detta var nog, följde även den andra i helsvart efter och ramlade otäckt. Han ramlade av skateboarden och gled bekymmersamt ner i marken. Även om vi inte har någon uppdatering om deras skador hoppas vi att ingen skadades allvarligt.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av House of Highlights (@houseofhighlights)

Den här videon var tvungen att få mycket uppmärksamhet och det gjorde den definitivt.

Nätanvändare reagerar på ett lustigt sätt

Instagram-inlägget skrev: “De var okej båda två. “, fick cirka 90 000 likes på mindre än 24 timmar. Mer än 6,6 000 användare delade inlägget vid tidpunkten för rapporteringen av denna incident. Fansen tog till kommentarsektionen för att dela sina lustiga reaktioner och åsikter.

VIDEO: Skateboardträningspass för kvinnor startar med fantastiska rörelser och hisnande stunts

En av Instagram-användarna kommenterade roligt, “pingviner när de ser en fisk”, med hänvisning till hur pingviner fångar sitt byte.

En annan användare som delar personliga tankar kommenterade, “om allt ser slidin ut som den bästa delen”.

“tills du glider hela vägen ner och slår ansiktet i väggen som en tecknad film “, skrev en annan användare.

Ett fan försökte komma ihåg ett känt spel och hänvisade till detsamma skrev: “Detta är tunnelbanetrappan från datorspelet som jag inte kommer ihåg namnet”.

Medan ett annat fan som delade sina tankar nämnde, “Du vinner så länge du inte faller och slår i huvudet”.

Den här videon visar att det är roligt att vara cool, men det borde komma med en ton av rationalitet. Att försöka få uppmärksamhet överallt kanske inte är det bästa valet och kan sluta i pinsamhet som killarna i dagens video. Vad tycker du om berättelsen? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär