Sunday, December 10, 2023
HemNBAVIDEO: Sacramento Kings och San Antonio Spurs låsta i strid, avbrutna av...

VIDEO: Sacramento Kings och San Antonio Spurs låsta i strid, avbrutna av oförutsedda nätfiasco lämnar fansen otåliga

NBA hämmas av nätmisslyckanden! Eftersom den pågående säsongen är i full gång, anstränger lagen sig för att vinna den eftertraktade ringen. Men för att ha ett oavbrutet spel måste saker och ting fungera smidigt. Tyvärr var det inte så när Sacramento Kings mötte San Antonio Spurs i Western Conference. Medan spelarna försökte utklassa sina motståndare vid varje given chans, stoppade ett bisarrt misslyckande förfarandet abrupt.

I mitten av matchen verkade nätet ha ett problem. Sådana fel måste åtgärdas omedelbart, eftersom de kan påverka resultatet av spelet direkt. Därmed kom ut männen med stegar inne på NBA-banan!

NBA fixar nätet mitt i livematchen

I en video som laddats upp på Twitter, tidigare känd som X, kan män närma sig med stegar. Kommentatorerna verkade roade av synen när de marscherade med en trästege, som var orange till färgen. När personalen på banan satte upp stegen lät publiken väldigt frustrerad. Kameran zoomade in på nätet, vilket skildrade ett sorgligt tillstånd. Ett av snören som var fäst vid ringen lossnade, vilket orsakade problemet.

Personalen var snabba när de började ta ut det defekta nätet försiktigt. Så fort det defekta togs bort togs ett nytt nät in och höll på att installeras. När personalen höll på att installera nätet, sa on-air kommentatorn att uppgiften inte alls var lätt. Till slut, efter en betydande försening, var allt äntligen tillbaka till det normala, och spelet återupptogs. Så, vilket lag kunde behålla sin koncentration intakt och vinna segern?

Sacramento dominerar förfarandet mot Spurs

Sacramento Kings har börjat sin kampanj på en ganska positiv ton. De står för närvarande på nr. 5, med 7 vinster och 4 förluster. Spurs, å andra sidan, rullar på nr. 13, med nio förluster den här säsongen. Den skarpa skillnaden i ranking var också synlig i prestationen på banan. De’Aaron Fox hade en fantastisk match då han knep 43 poäng i matchen, vilket var en säsongshöjd.

Kevin Garnett hyllar den pensionerade NBA-stjärnan: “En av mina favoriter genom tiderna”

Spurs gjorde dock ingen besviken i början. De spelade bra och hade till och med matchen oavgjort till 62 alla i paus. Men saker och ting föll snart isär, och Kings regerade suveränt med en seger med 129-120. Med denna vinst utökade Sacramento sin segerserie till fem matcher. De kommer nu att försöka replikera framgångarna i alla sina framtida spel.

RELATED ARTICLES

Mest populär