Saturday, December 9, 2023
HemSoccerVIDEO: Romelu Lukaku slår in i en glasskärm med knytnäven efter en...

VIDEO: Romelu Lukaku slår in i en glasskärm med knytnäven efter en fruktansvärd prestation för Belgien vid fotbolls-VM 2022

Som tvåa på FIFA:s officiella ranking har Belgien misslyckats med att ta sig förbi gruppspelet i världscupen. Oavgjort i händerna på förra upplagans tvåa, Kroatien, bekräftade nästan de röda djävlarnas utträde. Romelu Lukaku missade några chanser för Belgien och mötte fansens vrede på sociala medier.

Saker och ting kunde dock ha sett annorlunda ut om stjärnanfallaren Romelu Lukaku tagit en av de många härliga chanserna i matchens avslutande skede. 29-åringen kom in som avbytare i andra halvlek för att sätta fart på sin sida men misslyckades med att sätta bollen i nät. Men efter slutsignalen krossade en förtvivlad men arg Lukaku en glasskärm med knytnäven, vilket fångade fansen på internet.

Romelu Lukaku visar aggressivitet efter full tid

I slutet av det sista gruppspelsspelet är Belgien ute ur fotbolls-VM. Även om laget i sig inte hade de bästa turneringarna, var det Lukaku som stod i centrum för sina plågsamma missar.

Martinez subbade Lukaku i halvtid för att ge öppningspausen i matchen. När tiden rann ut lyckades ett trött utseende kroatisk lag inte hålla Lukaku borta från farliga situationer. Men ett mål skulle aldrig komma, eftersom den tidigare Manchester United-mannen hade en fruktansvärd dag framför målet.

Den oturliga Lukaku träffar äntligen målet🎯 pic.twitter.com/NbAiv5PQO4

— ⚽️442oons⚽️ (@442oons) 1 december 2022

När spelarna tog sig ner i tunneln efter matchens slut slog Lukaku en glasskärm med sina bara nävar i avbytarområdet. Många har retweetat och gillat klippet, med fans som reagerat på detsamma. Här är ett urval av dessa tweets.

Dålig förlorare. Kunde ha skadat killen där

— Här✍🏼️ (@Its_Here) 1 december 2022

https://t.co/SdGVIISsEQ

— Arthur Ponzirelli (@APonzirelli) 1 december 2022

Tur att han inte försökte sparka eller slå den. Skulle förmodligen ha missat.

— AJ (@AJ48775486) 1 december 2022

Ingen att skylla på förutom sig själv, stor bebis med ett attitydproblem som aldrig sett förut

— Adam ⌁ (@spicycfc) 1 december 2022

han är så frustrerad, stackaren har otur

— Mason Mount (@masonmount90) 1 december 2022

Han borde gå med i mma eller WWE, han är ingen fotbollsspelare

— NoNamex (@ArtursF2) 1 december 2022

Åtminstone är det krossat. Kommer bli ännu roligare om det inte gjorde det.

— Work of Love (@dauddarmaa) 1 december 2022

Han träffade åtminstone målet

– Imran yousaf (@MRImyYousaf) 1 december 2022

Var stark

— Shubham (@nameismessi20) 1 december 2022

Vad hände mellan Belgien och Kroatien i fotbolls-VM?

Det belgiska landslaget var desperat efter en förändring i förmögenhet och krävde en seger mot Kroatien för att säkra sin väg till knockout-stadiet. Laget som tog sig till semifinal 2018 kunde dock inte göra de flesta av sina chanser och blev eliminerade i själva gruppspelet.

Lagbandet sattes för svärdet tidigt under turneringen, med flera rapporter som hävdade en stark oliktänkande bland spelarna i truppen. Det visade sig i slutändan meningslöst i världscupen, med en förändring i spellistan och ledarskap som förväntades efter en nedslående prestation.

RELATED ARTICLES

Mest populär