Tuesday, February 27, 2024
HemMMAVIDEO: Road Rage eskalerar till en intensiv uppgörelse i MMA-stil och lämnar...

VIDEO: Road Rage eskalerar till en intensiv uppgörelse i MMA-stil och lämnar X:s användare chockade

Road rages är ett vanligt fenomen där människor vid flera tillfällen ofta tenderar att misshandla eller förolämpa andra aggressivt. Men vid flera tillfällen är övergreppen inte begränsade till att bara vara verbala. Det är här det går över styr. En liknande situation utspelade sig i dagens virala video, där vi bevittnar ett par män som slåss ut på gatan, där de förbipasserande gör sitt bästa för att stoppa dem. Intensiteten i bråket höjdes för varje ögonblick som gick, och handlingarna efterliknade en typisk MMA-liknande kamp.

Tyvärr fick historien inget lyckligt slut, eftersom en av männen drabbades av en fruktansvärd bedrift i slutet av videon. Så vad hände med mannen? Låt oss snabbt fördjupa oss i sakens kärna och få all information i detalj nedan.

Road rage förvandlas till en knockout-fest i MMA-stil

Videon laddades upp av ett konto som heter GlobalFights på Twitter, som nyligen döpts om till X. I den tretton sekunder långa videon öppnar scenen sig mot vad som ser ut som en livlig gata. Medan ett par män kunde ses slåss med varandra såg flera förbipasserande förvånade ut, chockade över scenens brutalitet. En av männen var klädd i blå t-shirt och jeans. Han hade också en helärmad jacka över sina t-shirts. Den andra hade en bar överkropp i kombination med ett par shorts.

Bro gjorde en del allvarlig skada pic.twitter.com/8inhypRF1m

— GLOBALFIGHTS (@Globalfights_) 4 februari 2024

Stämningen i videon var våldsam direkt från början. När sekunderna rullade på stod det klart att mannen som bar jackan var den dominerande av de två. Han började byta slag och sparkade mannen hårt i benen om och om igen.

Bensparkarnas brutalitet påminde om de elaka MMA-striderna där blod är en vanlig företeelse. När han såg intensiteten i motståndarens rörelser kunde den barkroppade mannen inte låta bli att backa under större delen av tiden.

Medan en dam försökte hindra mannen i jackan från att attackera sin motståndare, verkade försöket för svagt. Tyvärr tog ingen annan upp, och det oundvikliga hände. Mannen klädd i jackan kopplade ett brutalt stick i ansiktet på sin motståndare, vilket gjorde att han blev utslagen kall. När mannen dunkade på den hårda betongen tog videon ett slut.

Kampscenen lyckades få mycket dragning när fansen strömmade till kommentarsektionen.

Onlineanvändare är roade av bråket vid vägkanten.

X-inlägget med rubriken “Bro gjorde en del kritisk skada” fick ett svindlande svar från nätanvändare. Videon fick mer än 19,2 miljoner visningar, förutom 11,7 000 likes. Kommentarsektionen svämmade över av reaktioner och värdefulla åsikter från fansen.

Läs mer: Video: UFC-inspirerat gatubråk mellan två resultat i ett blodigt öga för en

En av användarna som tittade på videon delade med sig av sina tankar om hur starka bensparkar kan visa sig vara och vilka effekter de kan ha på motståndaren.

Rejäla bensparkar är inget skämt och om inget annat kommer att sakta ner killens rörelser.

— Doofus Maestro (@Doofus_Maestro) 5 februari 2024

En annan X-användare nämnde hur den andra killen trots att han fick flera möjligheter att slå tillbaka misslyckades med att utnyttja en.

Han hade bokstavligen flera tillfällen att backa när han kände de där bensparkarna men näääääääääääääääääääääää jag bevisa för mig själv att jag kan göra det

— FireLord Zhuko (@FireLord__Zhuko) 5 februari 2024

Ett fan verkade ganska imponerad av kämpförmågan hos killen som bar den grå jackan. Han berömde sina bensparkar och sin förmåga att hålla avståndet till sin motståndare.

Väldigt imponerande. Titta hur han höll avstånd efter varje slag. Titta på de där riktade benslagen. Titta på försvaret. Alla dessa högerhänder satte upp knockouten till vänster

— Terry Funk (@TheTFunk_2099) 5 februari 2024

Ett annat fan kallade benstrejkarna som sparkar i UFC-stil och nämnde hur han skulle ha sprungit iväg om han hade varit på andra sidan.

Jag skulle ha sprungit från den första UFC typa Kick

— Adebayo Olumide (@DjOlums) 5 februari 2024

Medan ett annat fan delade en intressant tanke. Han tillade att det verkar för honom som att killen i den grå jackan inte bara dedikerat tittar på UFC-matcher utan också övar på rörelserna han bevittnar i matchen.

Hans teknik säger mig att han tittar på en UFC-match och sedan går för att träna på det han såg i sin trädgård

— Thapelo Afrika (@champagne_thapi) 5 februari 2024

Tycker du att mannen som bär jackan gjorde rätt? Låt oss veta dina åsikter i kommentarerna nedan.

Inlägget VIDEO: Road Rage Escalates Into Intense MMA Style Showdown Leaving X:s Users Stunned dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär