Wednesday, February 21, 2024
HemWweVIDEO: Man brottas på egen hand med tjuv och får enorm belöning...

VIDEO: Man brottas på egen hand med tjuv och får enorm belöning för sitt tapperhet

Varje åtgärd har en likvärdig reaktion. En viral video visade att en butikstjuvs rånplaner omintetgjordes efter att en modig man brottats mot honom. När han sprang ut ur butiken i full fart skulle tjuven ha trott att han var i säkert vatten. Spoiler alert, det var de inte!

Amerikas favoritvideo idag

Föga anade han att det fanns en snäll och modig man som var villig att riskera allt för den gamla kvinnan som fick sin plånbok frånryckt. Videon som började våldsamt slutade på den ljuvligaste ton, med en uppsjö av reaktioner från människorna på internet.

Man brottas med tjuven för att förstöra rånet

Uppladdad på X av sidan ‘CCTV IDIOTS’, har videon över 250 000 visningar. Tjuven rusade ut ur butiken med den 87-åriga kvinnans handväska, men den gode mannen var precis bakom. Han jagade ner honom och tvingade honom att stanna. Han brottas sedan med honom, slår och stampar på honom, försöker låsa in honom och hindra honom från att komma undan.

Mannen slog honom i golvet flera gånger när fler personer kom till platsen. En man rusade och plockade upp den stulna plånboken för att lämna tillbaka den till den gamla damen. Inte bara detta, utan de belönade också den unge mannen för hans tapperhet.

Videon leder sedan till att den modige unge mannen får ett certifikat och uppskattningsord från den lokala sheriffen för sina handlingar. Han kallade det en “medborgargripande”, och alla närvarande applåderade mannen för hans ansträngningar. Lyckan i mannens ansikte efter att ha fått allt erkännande syntes i videon. Inlägget togs mycket väl emot av folket på sociala medier, då de lämnade många reaktioner i kommentarsfältet.

Internet visar respekt för en modig ung man

Användare online var snabba med att uppskatta mannen för hans arbete. I dagens värld av att spela in virala videor försenar människor ofta den hjälp de kan erbjuda i vissa situationer. Låt oss dyka in och ta en titt på hur de reagerade.

En Twitter-användare, Richquack, sa att det var “hjärtligt” att se att människor fortfarande gör allt för att hjälpa varandra.

Den här användaren sa att han var stolt över mannen för hans handlingar eftersom det finns en föreställning om att bli övervakare och inte hjälpare när en sådan situation uppstår.

Ännu en Twitter-användare berömde mannen. De delade en GIF som komplimanger mannen för hans ansträngningar, vilket var den berömda Christian Bale GIF som verkligen är en mycket populär i internetgemenskapen. Att se en man stå upp och ta kontrollen är en fantastisk syn att se.

En Twitter-användare, Vanilla, hade en intressant syn på situationen. De sa att mannen såg ut som om han provspelade för en roll i den berömda actionfilmen Fast and Furious, på grund av hans vansinnigt snabba hastighet när han jagade.

Karma kom att bita tjuven mycket snabbare än han trodde, kommenterade ännu ett fan. Om du önskar eller gör dåligt med någon, kommer det tillbaka för att förfölja dig.

Den unge mannen brottas med tjuven för att ge den gamla damen sin handväska. Hans lilla handling gjorde en lång väg för att göra kvinnans dag till något han kommer att vårda.

RELATED ARTICLES

Mest populär