Monday, December 4, 2023
HemMMAVIDEO: Khamzat Chimaev tappar UFC-rivalen som en gång hotade att slå honom

VIDEO: Khamzat Chimaev tappar UFC-rivalen som en gång hotade att slå honom

För snart två år sedan, Neil Magny ropade på att welterviktsutsikterna var på uppgång, Khamzat Chimaev. Sedan dess, Magny blev den welterviktskämpe med flest vinster i divisionen, och Chimaev närmar sig titelkampen. Men i en plötslig vändning ser båda kämparna träna tillsammans.

Fansen såg båda welterviktskämparna lära sig de små detaljerna om BJJ på det kända gymmet Renzo Gracie gym. Vad mer? Chimaev gjorde sin rival ur och visade honom glimtar av kampen som aldrig förverkligades mellan dem.

Khamzat Chimaev och Magnys händelserika träning

I den visade videon kunde fansen se båda de rankade fighters sittande på mattan. Medan Magny dök upp på ett allvarligt och tungt humör, den tjetjenska fightern dök upp på högt humör.

Men i en annan sparringvideo fick den obesegrade UFC-fightern sin nya träningspartner att slå ut.

Enligt spekulationerna och vissa rapporter kommer ‘The Haitian Sensation’ att byta slag med Gilbert Burns på UFC 283 i januari 2023. Noterbart är att den #12 rankade welterviktskämpen kommer med en Performance of Night-vinst Daniel Rodriguez. Men hans motståndare i Brasilien, ‘Durinho’, besitter grappling färdigheter, till skillnad från andra.

Som ödet skulle ha det förlorade den brasilianske fightern sin sista kamp fram och tillbaka mot Magnys nyfläckade träningspartner, Khamzat Chimaev.

Efter att ha lärt sig från fristilsbrottarens senaste seger och för att tackla sin nästa motståndares kämpande skicklighet, närmade sig 35-åringen New Yorks 1996 etablerade välkända gym, Renzo Gracie gym.

‘Borz’ är fortfarande obesegrad i sin MMA-karriär och har för närvarande ett perfekt rekord på 12-0. Dessutom har den svenske fightern ett rykte om sig för fantastisk brottning som han använder effektivt i sin fightingstil.

Chimaev och Magnys delade historia

När den #3-rankade welterviktsfightern bröt in i popularitet med rekordet för den snabbaste trevinsterssviten i UFC, var den amerikanska fightern mer än glad över att slåss mot honom 2020.

Rivaliteten uppstod när Magny förlorade en kamp mot Mikaels kyrka och Chimaev petade åt honom med en skrattande emoji. Efter detta, Magny ropade ut den svenska stridsflygplanen och hotade honom med en varning för ‘släpp på sikt’.

Se till att behålla samma energi när du ser mig personligen! Jag ska ge dig mitt ord, att jag sover dig på sikt 👋 och lär ut lite respekt!

— Neil Magny (@NeilMagny) 2 februari 2021

Därefter krävde den NYC-födda fightern en kamp mot Chimaev vid UFC-kampkortet den 18 december 2021. Vidare, Magny förklarade att släpa honom på djupt vatten och slå honom.

Utryckningarna sträckte sig dock länge, men det blev så småningom inget mellan de två.

Vad tycker du om den här videon där två UFC-stjärnor tränar tillsammans? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär