Saturday, January 28, 2023
HemFootballVIDEO: Kansas City Chiefs NFL-stjärna tar fram sin inre Wayne Rooney efter...

VIDEO: Kansas City Chiefs NFL-stjärna tar fram sin inre Wayne Rooney efter att ha slagit Denver Broncos

Firande är uttrycket för varje sport. När du gör något extraordinärt. Oavsett om det är NBA-spelare med sina legendariska reaktioner, eller i cricket efter att ha tagit en wicket. Men två sporter där firandet förekommer mest är fotboll och amerikansk fotboll. Från det ikoniska t-shirtfirandet av Lionel Messi till Ronaldos “Siuuu”, det verkar som om spelarna har varumärkesskyddat deras firande. Fans vet när de ser firandet av sin favoritspelare. En amerikansk fotbollsspelare postade en bild på honom när han firade Wayne Rooney.

På tal om firande, en video blev nyligen viral där en kanadensisk ishockeyspelare gjorde Ronaldos siuuu-firande. En sådan nyhet kom igen, men den här gången var det från andra sidan dammen.

Schuster framförde en Wayne Rooney

Videon kom från JuJu Smith-Schuster, bredmottagaren för Kansas City Chiefs. Där han gjorde det ikoniska firandet av den engelska fotbollslegenden Wayne Rooney.

Älskar det pic.twitter.com/QPUEDvT6Rs

— Tom Childs (@tomchilds56) 12 december 2022

Han bekräftade också att han kopierade det ikoniska firandet och bad fansen att tagga fotbollslegenden. Firandet är att slå i luften och låtsas svimma. En lagkamrat som låtsas återuppliva honom genom att trycka på hans bröst anslöt sig sedan till den firande spelaren.

Videon var från matchen mellan cheferna i Denver Broncos och Kansas City. Vilka Chiefs vann med 28-34. Fansen älskade firandet och gav också några förslag för framtida firande.

Några ikoniska firanden från fotboll

berömmer david – Real Madrids David Alaba fångades på bild när han firade sitt matchvinnande mål mot PSG genom att lyfta en stol. Han postade sedan sin bildtextning, “Sätt dig inte i vår stol”.

David Alaba glömde inte stolen 😂🪑 pic.twitter.com/SwS9bogM0w

— ESPN FC (@ESPNFC) 30 april 2022

Pierre-Emerick Aubameyang – Mot Real lämnade Madrid Aubameyang sitt ikoniska kullerbyttafirande efter att ha träffat det andra målet. Han gick till sidlinjen och plockade upp en liten boll, som var tänkt att vara en hyllning till Dragon Ball Z.

Aubameyang slog Dragon Ball Z-firandet efter sitt andra mål 🐉 pic.twitter.com/UEdFni51Lm

— B/R Football (@brfootball) 20 mars 2022

Lionel Messi – I fotbollens El-Clasico när Barcelona och Real Madrid mötte varandra redan 2017. Lionel Messi gjorde ett mål i sista minuten och vann matchen för Barcelona med 3-2.

DYK DYPARE

Efter att ha gjort målet tog han ut sin t-shit, sprang till sidlinjen och gav fansen en vy över vad han representerade.

IKONISK! 🐐💥 4 år sedan idag, #Messi gjorde sitt mål 500 med Barcelona. Han gjorde det kl #ElClásico mot #RealMadridpå Santiago Bernabéu och under matchens allra sista minut.

Det firandet från #Barças nummer 🔟 kommer ALDRIG att glömmas!

pic.twitter.com/zdWNAHs7xp

— beIN SPORTS USA (@beINSPORTSUSA) 23 april 2021

Erling Haaland – I en match mot West Ham United efter att ha gjort mål satte sig Erling i Yogaställningen och låtsades göra meditation.

ELITSERIEN
West Ham United vs Manchester City

GGGOOOAAALLL
Erling Haaland (35′ straff)

Sval, lugn och samlad. Erling Haaland gjorde lite improviserad Yoga, som sitt firande.

West Ham United 0 – MANCHESTER CITY 1
Bildkrediter: Optus Sport 1 (Australien) pic.twitter.com/H9VWQZxvDT

— 🇬🇧🇺🇦 VWH Portsmouth | Solidaritet med Ukraina (@VWHPortsmouth) 7 augusti 2022

En av de mest fridfulla firandet, bokstavligen!

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär