Wednesday, December 6, 2023
HemBoxingVIDEO: Jubel utbröt när offentlig boxningsuppgörelse slutar med snabb knockout i MMA-stil

VIDEO: Jubel utbröt när offentlig boxningsuppgörelse slutar med snabb knockout i MMA-stil

De säger att storleken inte spelar någon roll, det är viljan som gör det. Även om det håller i sportmanus, där underdogen kan tillskansa sig mammutmästaren en viss dag, är det ett annat scenario i vardagen. En viral video gör rundor på sociala medier visade två män inblandade i ett gatuslagsmål!

Den ena mannen var jämförelsevis större än den andre och hade folk som hejade på honom. Det som följde var en rolig serie händelser. Låt oss dyka in i detta roliga boxningsbråk. Uppladdad på X av sidan ‘TopStreetFights’ började videon med att två män boxade ut den mitt på gatorna, under högt jubel.

Gatorna får bevittna boxningsmani

Mannen i den ärmlösa t-shirten såg ut som om han var på bakfoten från början. Han jagade åtta bollen och kunde inte stämpla sin auktoritet.

Hans motståndare hade också hemmafördelen, med publiken som backade honom rakt igenom. Han lyckades avvärja några slag och väcka vissa förhoppningar om en underdog-avslutning, men tyvärr!

Mannen tog med en brutal högerkrok för att beskriva slutet på deras boxningsmatch. Han föll till golvet och slogs ut på ett ögonblick. Mannen blev omedelbart en hjälte, och skickade folk på gatan till en total frenesi!

De skrek och jublade när mannen sänkte in allt oväsen för sin gatusriumf. Folk gav honom en nedräkning när han låg på golvet och mannen delade ut några läckra firande drag. Det hela kulminerade i en episk och rolig gatustrid med mycket teater.

Nätanvändare reagerar på brutala KO i lustiga gatustrider

Internet var totalt splittrat och njöt definitivt av att se hur gatubråket utvecklades. Låt oss ta en titt på deras reaktioner på videon.

Key sa att att få en nedräkning i en gatukamp motsvarar att få en platinatrofé.

Den här användaren förväntade sig fortfarande lite magi från mannen som låg orörlig på golvet.

Dean fick beröm för den brutala kroken som levererades.

Den här användaren laddade upp en rolig bild i relation till videons hjälte.

Quentin sa att denna kamp skulle vara ett svårt piller att svälja för den andre mannen.

Oftare än inte är gatuslagsmål högintensiva situationer med mycket ilska som flödar runt. Den här var dock en skarp kontrast till vad vi vanligtvis får se och gav definitivt användare online en annan upplevelse.

RELATED ARTICLES

Mest populär