Thursday, November 30, 2023
HemViralSportsMomentsVIDEO: Intet ont anande skojare får hård lektion med MMA-stil för att...

VIDEO: Intet ont anande skojare får hård lektion med MMA-stil för att slå sönder ett ägg på en gammal mans huvud

I dagens värld av sociala medier, där internet styr allt, har människor blivit besatta av att bli virala. En stor del av innehållsskapare tar till extrema nivåer av galenskap i innehållets namn, bara med avsikten att bli viral. En sådan innehållsgenre är genom ett spratt.

Medan vissa upptågvideor faktiskt är roliga och ger bra visning, finns det några spratt som går överbord och som slutar med att orsaka mycket problem för de som är involverade i det och skojarna själva. En sådan video av ett spratt som går fel går viralt på sociala medier. Den visade en ung pojke som gjorde ett spratt på en gammal man när han stod framför kameran med en mikrofon i handen.

Gubben släpper lös MMA som raseri på ung skojare

Uppladdad på X av sidan “Wild Content”, har videon fått många buzz online och har alla pratat om det. Den har hela 10,4 miljoner visningar och siffrorna fortsätter bara att stiga. Den visade en ung pojke som höll sin telefon för att spela in bakom den gamla värden när han pratade med kameran framför sig. Pojken fortsatte sedan att bryta ett ägg på huvudet på den gamle mannen, förmodligen i ett försök att göra en viral video.

Den gamle mannen njöt inte ett dugg av upptåget och hämnades omedelbart. Han tittade tillbaka och slog pojken rakt i ansiktet på honom. Pojken fortsatte fortfarande att spela in, och det var då den gamle mannen släppte lös sin MMA som raseri och försökte slå och slå pojken ytterligare. Människor som var närvarande på platsen stoppade den gamle mannen från att orsaka mer skada och twitter (Nu X) användare kunde inte hålla sig lugna om situationen.

Användare på X reagerar på ett skämt som gått fel

Förra månaden mötte även en skojare en man på gatans vrede i MMA-stil. Skratten ville skrämma mannen som gick nere på gatan och han lyckades med det. Mannen han skrämde tog det dock inte bra och bröt ut i raseri. Han slog prankster MMA-stilen och slog ut honom på ett ögonblick. Skrattvideon hade många användare online som pratade om den. Här är några reaktioner på videon.

Den här användaren sa att det var konstigt hur pojken antog att ingen skulle hämnas.

Den här användaren sa att appar som TikTok har förstört den nuvarande generationen.

Den här användaren kallade skämtet oförskämt.

Ayfresh sa att han var säker på att pojken gjorde en TikTok-utmaning.

Den här användaren delade en rolig GIF som pratade om kameramannens reaktion.

Även om skämtvideor ger en rolig visning, finns det en fin linje mellan roligt och stötande. Pojken betalade priset för att korsa den linjen.

RELATED ARTICLES

Mest populär