Saturday, January 28, 2023
HemSoccerVIDEO: Grammypristagaren Harry Styles ropade ut Lionel Messi mitt under sin konsert...

VIDEO: Grammypristagaren Harry Styles ropade ut Lionel Messi mitt under sin konsert när fansen blev extatiska

Dag för dag närmar vi oss en tydlig bild av världscupvinnarna. En turnering startade med 32 lag, har nu bara 4 lag kvar och om några dagar är det bara två som stannar kvar i loppet. Stora namn som Cristiano Ronaldo, Neymar och Hazard är alla ute ur turneringen. De enda stora namnen kvar i spelet är Lionel Messi och Mbappe. Förmodligen har Messi den största fanskaran i hela världen, och fans från alla hörn av planeten ber om legendens ultimata ära. Stora namn som Adele visar allmänhetens stöd för den argentinska sidan. Inget namn kom dock så mycket för att stödja Messi som grammypristagaren Harry Styles.

Med ett rekordmål från bocken och mycket heroiskt målvaktsspel av Martinez besegrade Argentina Nederländerna i kvartsfinalen och är redo att möta Kroatien i final fyra. Å andra sidan förlorade Portugal mot Marocko i går, vilket lämnade Ronaldo i tårar när deras turnering tog slut. Detta kan vara det sista VM för den 37-årige superstjärnan.

Harry Styles hyllning till Lionel Messi

När han nyligen gjorde en konsert ropade sångaren Harry Styles ut Messis namn. Han sa, “för ytterligare ett hedersomnämnande, gör lite ljud för Mr. Lionel Messi.” Och som sig bör, blev fansen galna.

Harry Styles Jag var inte bekant med ditt spel pic.twitter.com/QfCU62SKSI

— R 🇦🇷 (@Lionel30i) 4 december 2022

Ytterligare en video blir viral på sociala medier där Styles tittade på en VM-match med publiken och började hoppa när Messi nästan gjorde mål. Han är ett stort fan av Lionel Messi och det hade han sagt vid flera tillfällen.

DYK DYPARE

15x grammypristagaren Adele stöttade också Messi under en av hennes konserter. Hon gratulerade också Argentina till vinsten mot Nederländerna.

Sammanfattning av kvartsfinalerna i fotbolls-VM 2022

Kvartsfinalerna var oväntade och de flesta matcher var väldigt täta. Allt började när Kroatien chockade alla genom att slå Brasilien med 4-2 i en straffläggning. Argentina vs Nederländerna hamnar också i en straffläggning som Argentina vann. Marocko besegrade Portugal med 1-0 och på grund av ett mål och en straffmiss av Englands Harry Kane kunde Frankrike vinna matchen med 2-1.

Nu kommer action att vara på en paus i tre dagar och kommer att ha en vinnare inom en vecka. Vilket lag stöttar du? Berätta för oss i kommentarerna!

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär