Wednesday, December 6, 2023
HemNFLVideo – Förtvivlad Bill Belichick gnuggar huvudet i chock när New England...

Video – Förtvivlad Bill Belichick gnuggar huvudet i chock när New England Patriots ge efter för ett nytt lågt efter Brady-eran

New England går igenom en svår patch. Och Bill Belichick döljer inte sin frustration när Patriots kämpar i frånvaro av Tom Brady. Dov Kleimans inlägg på sociala medier antyder starkt att Brady spelade en avgörande roll i lagets framgång, och betonade hans inflytande på patrioternas dynasti.

I en avslöjande video som delas av en NFL-insider, väcker Belichicks bedrövade uppförande frågan: är detta slutet på hans era? I en internationell uppgörelse går Colts som segrare över Patriots i Tyskland, med Belichick åsidosätter Mac Jones för Bailey Zappe.

Se när Patriots tränare Bill Belichick gnuggar sitt huvud i chock!

Dov Kleiman, som uttrycker oro på plattform X, frågar: “Är det så här Bill Belichick-eran slutar med Patriots? 2-8 och en falsk spik INT? Robert Kraft kan omöjligt förbise detta.” Fotbollsinsidern Kleiman hävdar, “Det är tydligt nu mer än någonsin att Brady var kraften bakom dynastin.”

Patriots rekord på 2-8 markerar ett nytt bottenläge efter slutet av GOAT Brady-eran. Den här nedgången i prestationsförmågan har gjort att en av de bästa tränarna genom tiderna, Belichick, är uppenbart chockad på planen. Efter Patriots 10-6 förlust mot Colts stod Zappe inför en formidabel utmaning och tog en stund att reflektera över den matchavgörande interceptionen.

QB försökte en comeback i sista minuten och kopplade till Hunter Henry och Demario Douglas för att avancera laget. Zappes ambitiösa falska spikspel till trippeltäckning ledde dock till en avlyssning av Rodney Thomas. Detta spel beseglade slutligen Colts seger med 10-6. Efter spelet utvecklade QB hela scenariot och gav insikter om de avgörande ögonblicken som formade resultatet.

Zappes tvekan föregår hans ärlighet

På frågan om beslutet tvekar Zappe och erkänner: “Jag kan inte säga vad jag vill säga.” När han reflekterar över ögonblicket, erkänner han ett missat tillfälle att spela det säkert och utöka chansen till ett nytt skott. I en intervju med ESPN:s Mike Reiss belyser Zappes uppriktiga bedömning det strategiska valet och det interna dilemma han ställdes inför under det kritiska ögonblicket.

I ett försök att accelerera klockan, förklarar Zappe, “Vi tänkte på spelet vi hade, den falska spiken, med att försöka fånga försvaret off-guard.” Han sa, det fungerade, men han tvingade fram det, “Det fungerade, men det var snällt av att jag bara försökte tvinga det, försökte göra en pjäs för att få oss före tiden.” 24 YO QB insåg också att han borde ha kastat det ofullständigt, levt för nästa försök och tagit ett nytt skott.

Därför ger Zappes ärliga reflektion insikt i de strategiska besluten och den interna konflikt han brottades med i ett avgörande ögonblick för Patriots.

RELATED ARTICLES

Mest populär