Saturday, December 9, 2023
HemViralSportsMomentsVIDEO: Eli Tomac ryter tillbaka efter att ha övervunnit akillesskadetestning för Supercross...

VIDEO: Eli Tomac ryter tillbaka efter att ha övervunnit akillesskadetestning för Supercross och blickar mot förlösning på Anaheim 1, 2024

När livet slår ner dig, bestämmer din karaktär hur du reser dig. Det är precis så den inspirerande historien om Eli Tomac ser ut. Ett av de största namnen i den amerikanska motocross- och supercrosskretsen, Tomac har flera prestationer i sitt namn och ser ut att lägga till fler fjädrar till sin krona när han går framåt. Ryttaren sprang längs framgångens gyllene väg när livet satte honom tillbaka.

Efter att ha drabbats av en upprörande skada som höll honom ur spel i flera veckor var folk tveksamma till Tomacs återkomst. Men precis som en riktig mästare är Eli Tomac på fötter igen och är brinnande att gå.

Eli Tomac förbereder sig för ridglans

Tomac slet av sin akillessena under 450 Main Event i Denver den 6 maj. Tomac ledde när han tvingades lämna loppet halvvägs. Denna plötsliga skada gav plats för Chase Sexton att vinna den prestigefyllda Monster Energy Supercross-titeln som Tomac så gärna ville ha.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Yamaha bLU CRU (@blucruofficial)

Nu, ett halvår efter den olyckliga incidenten, har Eli Tomac studsat tillbaka som en mästare. Faktum är att han börjar om från där han slutade. Tomac testar just nu för Supercross! I en nyligen uppladdad video på Instagram sågs Tomac bli uppriktig om sin comeback. Han uppgav att han tillbringade mycket tid med att förbereda sig för sina lopp efter skadan.

Tomac sa, “Jag har varit på det förmodligen fyra dagar nu och innan dess tillbringade jag säkert tre och en halv vecka på motocrossbanan bara för att bygga upp min bas. Nu är det den verkliga affären, tillbaka på Supercross-banan. Jag mår toppen. Jag känner fortfarande att jag ligger före där jag förväntat mig. Jag känner inte att jag kommer att hamna på efterkälken alls längre.” Nu är Tomac redo för Anaheim 1, 2024. Hans inspirerande comeback har fått fansen att fylla kommentarsfältet med kärlek.

Fans överöser Eli Tomac med kärlek och stöd

Videon som delas av Yamaha Blu Cru med texten @EliTomac checkar in från sin anläggning i Cortez, CO för att ge en snabb uppdatering om hans framsteg försäsongen efter att ha kommit tillbaka på cykeln”, fick nästan 40 000 visningar vid tidpunkten för rapporteringen. Fler än 4k Instagram-användare gillade videon. Tittarna tog också till kommentarsektionen och uttryckte sina tankar.

Läs mer: VIDEO: Momentum skiftade som ryttare på andra plats blev vinnare av Indonesiens GP

En av användarna kommenterade, “Let’s GO!!!!! BEASTMODE”.

En annan Instagram-användare som stödjer Tomac skrev: “Väldigt häftigt och väldigt självsäkert! Gå efter det Eli!!”

Medan ett fan kommenterade, “Woooooo! LFG CHAMP!!! ” visar stöd till Tomac.

“Fantastiskt extatisk “, nämnde en annan Instagram-användare.

Ett annat fan kommenterade, “Älskar att se det “

Således kommer Eli Tomac att förbli ett lysande exempel på hur man inte ska ge upp i livet och även fastställa det faktum att hårt arbete och engagemang är nycklarna till framgång.

RELATED ARTICLES

Mest populär